【三屍命案】疑似女死者討論區帖文 「氦氣自殺有冇得諗」

454 回覆
223 Like 9 Dislike
地區 病 年齡 性別 大學 自殺方法 消失時間全部都同個post主一樣
邊個絲打
根本是果個會員名「厹」教梭事主自殺!!!仲要痛罵事主!!!

差佬無可能唔拉佢!!害死3件至少要坐9年!!
樓主快上水
美化連登
應該要封此論壇一個月
咁關兒登咩事?唔係要怪00後無家教?
啱,死者一心求心既話你講兩句就唔去死咩。
明明係事發後連登仔先開始擔心佢 報紙佬真係鳩up
唔好以為網上講咩都唔洗負責任
個post唔少人都犯左教唆他人自殺
教人自殺食花生果d過唔過意得去?
大女一番到屋企全家死曬
唔係話網民係引致單慘劇導火線
但亂講野既巴絲一定有份推佢走自殺依條路
btw RIP
RIP
唔好咁講住先啦 佢要自殺我都覺得係一早有諗法
但如果入到「厹」既話 其他留言鼓勵/推動佢自殺既人一樣走唔甩
討論同自由點定好?
以後負能量post,自殺post, 毒品post, 叫雞post 係唔係全部要del?
其實最大爭議只係事主自殺前先殺害父母先咁嚴重。
呢度一直鼓吹緊有尊嚴地自行選擇離開呢個世界,大把正皮仲無人會出來屌。
自殺係一個選擇,唔由到其他人指指點點
呢個係一個好問題
只可以咁講 我自己唔會假膠先 依家好多人唔用個腦去諗去消化就信左
兒登

上連登勿認真又唔知

人地講乜佢信乜
死咗又係度賴人

低智商唔識分析唔識思考,淨係識得賴人亂講嘢

講到明勿認真呀,你認真嘅話有咩計?
故事教訓班假膠撚咪咁低質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞