Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

屌.. 講漏左香港
sor9li

Rcp 150 自己搵下

我淨係搵到觀塘有間波鞋鋪賣$168

NB自己鋪頭好似冇

的確係無 日本買都差唔多一舊水 驚假嘅咪出k_ sneakers 買 好似2舊水

google search RCP-150, 頭幾個post都係dreamsneakers, 賣$168
平D

我係之前係日本買左對先問pk版 fit size會唔會突

的確係無 日本買都差唔多一舊水 驚假嘅咪出k_ sneakers 買 好似2舊水

google search RCP-150, 頭幾個post都係dreamsneakers, 賣$168
平D

有機會 係唔係好貼先? 本身有少少鬆動位既話 問題應該唔大
Adidas online shop係咪全部ultraboost 冇晒
收NMD Pk og UK7
ub3 黑好似冇晒

今日走均全九龍都冇黑
有無人去排nmd og?
放 NMD_R1 PK Tri-Color 灰色US9.5
telegram: hkt4101
有無人去排nmd og?

幾時排?去邊度排?
二手sns ub 放到幾錢? 都幾新淨
ub3 黑好似冇晒

今日走均全九龍都冇黑

咁有冇白

What size
點睇tubular shadow?
個人覺得唔錯

What size

uk7.5
點睇tubular shadow?
個人覺得唔錯

平民yeezy
ub3 黑好似冇晒

今日走均全九龍都冇黑

咁有冇白

大把

今日走均全九龍都冇黑

咁有冇白

大把

邊間有 細size7號

咁有冇白

大把

邊間有 細size7號

好多間都有白色 碼就唔知

大把

邊間有 細size7號

頭先去波鞋街得藍色 又一城唔知有冇呢

邊間有 細size7號

尖沙咀有白色 黑色就唔撚見左
係FB group收對唔係仲平D

尖沙咀你指海港城果間?漢口道睇過咩都冇

我有US9/10放,行貨價+ $1

平D

有機會 係唔係好貼先? 本身有少少鬆動位既話 問題應該唔大

因為我有對網面版係size一加左就有小小突,但聽人講話pk版可以預細半個size,如果係咁我就可以唔洗買細半個

uk adidas uk size

uk都唔係uk size既話出黎做咩

U.K. Adidas 用邊個集運先唔會cut單,PayPal checkout 幾次都比人cut

Uk adidas點先唔比人cut

不了

我想入返對
定係比多幾舊入返對ub好

邊對係平民yeezy? v2?
都幾貴喎

Tubular Shadow?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞