Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

有,你出幾錢?岩價先應你

你預幾錢 有冇聯絡方法

我得us9.5/10/11 x3
有你要既size?

us 9.5

我想入返對
定係比多幾舊入返對ub好

邊對係平民yeezy? v2?
都幾貴喎

Tubular Shadow?

Tubular shadow 香港賣緊幾錢?
好似649
各位點排adidas ub 咁多對crossover?
覺得邊對最正?

無paypal就搵出名啲架啦 或者我

巴打你賣 ?
各位點排adidas ub 咁多對crossover?
覺得邊對最正?

無paypal就搵出名啲架啦 或者我

巴打你賣 ?

你賣yeezy?點聯絡你

你預幾錢 有冇聯絡方法

有你要既size?

us 9.5

點聯絡你

used size uk7.5

no tee no golfball no receipt

Contact? Tg?

around 放到幾錢?
我唔係好清楚

睇圖再決定

Contact? Tg?

我唔係好清楚

睇圖再決定

Tg ?

新手請down hypebeast ,一般大家都係上網試下同bot鬥快,adidas 登記 同去hong kong retailers 排(j-01?)

哦! 我明你講乜啦
我係講緊咁多對cross over 係你心目中點排
唔係點排去買

第一:kith 二;chalk cream 三:hypebeast uncaged

竟然係kith 我覺得CNY 3.0仲令過kith

有你要既size?

us 9.5

點聯絡你

直頭係到報價咪得

哦! 我明你講乜啦
我係講緊咁多對cross over 係你心目中點排
唔係點排去買

第一:kith 二;chalk cream 三:hypebeast uncaged

竟然係kith 我覺得CNY 3.0仲令過kith

Kith係幾靚不過真係好難襯

us 9.5

點聯絡你

直頭係到報價咪得

1700放唔放

點聯絡你

直頭係到報價咪得

1700放唔放

雖然英國入$1300左右,但請另找賣家吧

直頭係到報價咪得

1700放唔放

放外國gp連運費都高過你

1700放唔放

請見諒因爲唔熟個價 如果2400巴打放唔放

我唔係好清楚

睇圖再決定

Tg ?

https://telegram.me/ZZBRO

放,留contact,thanks

出樓上店買/係谷收都唔洗2字啦
百寶利都係做緊一尾

邊對係平民yeezy? v2?
都幾貴喎

Tubular Shadow?

Tubular shadow 香港賣緊幾錢?

專門店 $699
有冇人好熟adidas
女朋友比左個難題我
想搵對灰色既鞋
個底唔可以係白色,同埋唔可以好似air max 個d 咁厚

我諗爆頭 都諗唔到adidas 有出呢d 鞋
想問下nmd r1洗唔洗大半/細半碼?
我平時著開us9

出樓上店買/係谷收都唔洗2字啦
百寶利都係做緊一尾

屌,連flight club都係275usd,
街鋪食水深都唔過2000hkd,
2400 聯乘都買到啦,洗過買你對普通版
有冇人好熟adidas
女朋友比左個難題我
想搵對灰色既鞋

Yeezy 350 moonrock
有冇人好熟adidas
女朋友比左個難題我
想搵對灰色既鞋

Yeezy 350 moonrock

果位巴打女朋友真係識揀
希望佢唔係us4啦
睇落唔錯pureboost
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞