Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

想入對us8.5 3m triple white
各位巴打有冇門路
放nmd pk og uk8.5
endclothing中籤
telegram: https://t.me/kappa123456

有冇巴打知邊度買到us10, 咩價位
謝🙏🙏🙏

同問10.5
有冇巴打放

謝🙏🙏🙏

同問10.5
有冇巴打放

差唔多價 $2k頭 點解唔買og?
無買開波鞋 黎緊想送俾男朋友做生日禮物
請問巴絲打講緊nmd og邊到有得抽

係想知呢對10.5幾錢
同埋有冇巴打放

派左彩啦 等多陣啦 好撚快變蟹貨
下星期end clothing d貨一到

派左彩啦 等多陣啦 好撚快變蟹貨
下星期end clothing d貨一到

係多貨,但應該唔會蟹
Adidas online shop係咪全部ultraboost 冇晒

Adidas uk仲有 我早排入左對3.0黑色
Nmd Og 黎緊個價應該2500上下 女size就2000頭
Btw 放beluga uk8.5 fit uk8 腳 all ds
巴打價5900

想入對us8.5 3m triple white
各位巴打有冇門路

樓上鋪都好似係原價加100

謝🙏🙏🙏

同問10.5
有冇巴打放

差唔多價 $2k頭 點解唔買og?

鍾意呢隻色個配搭
放全新Y-3 花花YOHJI BOOST US 8號半

Telegram: EricGo2017

廿金實呢隻叫咩底, 著過好多款boost, 呢隻係最舒服

Pureboost底 第一代pb唔係x唔係zg

係想知呢對10.5幾錢
同埋有冇巴打放

Jdsports有啦
放NMD og Uk5 & uk5.5
2200/1
TG:TimothyLIHKG
Nmd Og 黎緊個價應該2500上下 女size就2000頭

係,男裝size us7-11個價好難穿2字頭
Btw 放beluga uk8.5 fit uk8 腳 all ds
巴打價5900

https://t.me/Lmik1202 價可議 小急放
想收對ULTRA BOOST Trace Cargo 自用
UK7.5 有無巴打尋日買到而又肯放
比唔比討論yeezy
比唔比討論yeezy

無話唔得咪姐係比

Yeezy Boost 350 V2
Black and White
US8
着一次有盒有單
$3500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞