Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Ub cny(caged)係唔係冇乜價同市

我好有興趣 可惜揾唔到人同我交換

用咩換 要咩色cny 白定黑
有冇巴打知25/1出個對新pure boost香港有冇得買?

有冇巴絲打知道邊間鋪有貨,周圍都冇

ig hu*** sn***** 好似有些少現貨

用咩換 要咩色cny 白定黑

用wool grey 換
要3.0

ig hu*** sn***** 好似有些少現貨

我都見到 呢間信唔信得過? 之前幫襯過其他網店冇咩信心
今日行晒MK 同TST都冇UB 3.0黑色...
有冇巴打知邊度有貨...

group la 好似平過原價
有冇人試過上online shop買野?岩岩買咗對鞋,唔知最快幾時收到呢

黑貓, 一兩工作日到啦
又話大貨 但抽極nmd og都唔中 我只係想唔食炒入一對自用姐

有冇group推介?
上面對trace cargo幾正 香港係咪未有行貨
又話大貨 但抽極nmd og都唔中 我只係想唔食炒入一對自用姐

始終都係OG,大貨同時又多人要
加上都叫做有少少價
但好似$2100-2200都收到啦

有冇group推介?

facebook 得兩個波鞋group 有幾萬人 是旦一個都ok
想買返對ub j&d black
之前放左
好後悔
想買返
借問聲呢對tubular nova pk係咪香港唔會搵到架啦?
有冇巴打見到邊個網仲有
Ub 2.0 core black
上面對trace cargo幾正 香港係咪未有行貨

我都想買
有冇巴打見到邊個網仲有

有us8.5
屯門白ub 3.0 有無us 9.5-10 賣
有冇巴打見到邊個網仲有

有us8.5

唔岩size
我us11
香港搵唔到d鞋係邊個網站可以買到?
睇咁耐 都係離唔開boost 同nmd
其他鞋完全無討論空間
adidas hk online store執左幾對ub cny uk8/8.5/9/9.5/10
有無人知用邊間送貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞