Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有冇人想要白色OG NMDUS11.3換Yeezy 350V2US12咩色都得 可比車馬費

有冇ching知道邊度有貨而已價錢優惠 ?
求名

Sns 個價仲上緊 between 巴打你DS?

你想放比我 定我放比你?

DS? Sz?
Have Tg?

used size uk7.5

no tee no golfball no receipt

有冇ching知道邊度有貨而已價錢優惠 ?
求名

食炒價啦,仲優惠
Ultra boost個鞋底勁易黃喎 我對黃哂
買左對adidas tubular x primeknit 灰
各位點排adidas ub 咁多對crossover?
覺得邊對最正?

新手請down hypebeast ,一般大家都係上網試下同bot鬥快,adidas 登記 同去hong kong retailers 排(j-01?)

哦! 我明你講乜啦
我係講緊咁多對cross over 係你心目中點排
唔係點排去買

你地邊到訂鞋?好怕買左流野
想收對ULTRA BOOST Trace Cargo 自用
UK7.5 有無巴打尋日買到而又肯放

同求 41號鞋碼

有冇巴打之前係footlocker 買到or㩒到,好想要,有冇us9.5
放 Reigning Champ Ultraboost
Us7 偏大 $2400
放 Reigning Champ Ultraboost
Us7 偏大 $2400

Telegram: hypesupply
抽唔到nmd og 平平地整對平版yeezy好冇呢
Nmd 軍綠色定黑色好

你想放比我 定我放比你?

DS? Sz?
Have Tg?

Contact? Tg?
想收對ULTRA BOOST Trace Cargo 自用
UK7.5 有無巴打尋日買到而又肯放

同求 41號鞋碼

有冇巴打之前係footlocker 買到or㩒到,好想要,有冇us9.5

有,你出幾錢?岩價先應你
Nmd 軍綠色定黑色好

黑色
抽唔到nmd og 平平地整對平版yeezy好冇呢

買ub好過啦
平版yeezy
Nmd 軍綠色定黑色好

黑色

咁買nmd好定平民nmd好
香港都有yeezy gp 架 都平過街鋪500到 個啲一般都係外國拎番黎 都信得過

邊度有? 點搵?

某fb yeezy 香港交易區

同求 41號鞋碼

你預幾錢 有冇聯絡方法
各位點排adidas ub 咁多對crossover?
覺得邊對最正?

新手請down hypebeast ,一般大家都係上網試下同bot鬥快,adidas 登記 同去hong kong retailers 排(j-01?)

哦! 我明你講乜啦
我係講緊咁多對cross over 係你心目中點排
唔係點排去買

第一:kith 二;chalk cream 三:hypebeast uncaged
樣衰左 sor
Nmd 軍綠色定黑色好

黑色

咁買nmd好定平民nmd好

nmd唔係得non pk or pk咩?
btw suggest ub > nmd

你預幾錢 有冇聯絡方法

我得us9.5/10/11 x3
有你要既size?

DS? Sz?
Have Tg?

Contact? Tg?

around 放到幾錢?
我唔係好清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞