Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

3.0 軍綠你估炒價幾錢?

uk9以上,香港$2000左右,賣去外國會高D同埋多人要
uk9以下$1800左右

Uk9 ?

uk9/us9.5 好多地方都賣緊$2000以上啦

3.0 軍綠你估炒價幾錢?

搵左好耐都無uk7-8

等多一個星期,歐洲貨到港再留意下啦
uk7-8少人要,出面應該都唔會貴
放全新NMD PK OG us8.5
END中籤貨 有單
$2500

telegram: Ml2102
想問香港邊到有得買uncaged 女仔完全唔熟波鞋 但男朋友鐘意想送俾佢 又驚買到假
有冇巴打有二手CNY 3.0 uk6.5/7 又想交換二手wool grey ub uk7?
上波鞋群組買波鞋 如果有香港單 係咪9成9正貨 求ching教教 仲要睇埋d咩
有邊幾個幾個FB group多人放鞋?

我咁少上水都認得

你個名好記

花拉

我成日睇左fatlafatla
上波鞋群組買波鞋 如果有香港單 係咪9成9正貨 求ching教教 仲要睇埋d咩

單都可以做假
倒不如學下點分真假

你個名好記

花拉

大家fatfat

單都可以做假
倒不如學下點分真假

單都可以做假

單都可以做假
倒不如學下點分真假

單都可以做假

鞋都可以假,假單有幾難呀
淘寶假鞋跟埋假單呀

單都可以做假
倒不如學下點分真假

單都可以做假

淘寶假鞋跟埋假單呀

整到香港單咁強大 果然強國
咁點算 自己又唔識睇
放全新nmd og 紅藍第一代果對 日本tag
endclothing 抽返黎 uk8 us8,5 2500$
想放 黑色ultra boost 3.0 (US9 / EUR42.5)
$1200
9成新 著出去行咗陣發覺偏鬆...
有盒有單
詳情Tg:Strums
有咩外國波鞋group for buy sell🤒
我見ub olive 3.0 香港$1700都無咩人要
大size都講緊$1800
見無乜水無禁

單都可以做假

淘寶假鞋跟埋假單呀

咁點算 自己又唔識睇

上網學下點分真假

淘寶假鞋跟埋假單呀

咁點算 自己又唔識睇

上網學下點分真假

Purecontrol ub 求分真假
有咩外國波鞋group for buy sell🤒
我見ub olive 3.0 香港$1700都無咩人要
大size都講緊$1800
見無乜水無禁

你賣?
有無tg傾聽下?
有冇巴打放y3 pure boost zg knit black white
Us6.5 or 7
Tg : lchung7uuu
睇落唔錯pureboost

花拉

大家fatfat

邊似你咁多鞋賣
有冇巴打放y3 pure boost zg knit black white
Us6.5 or 7
Tg : lchung7uuu

有足夠金錢?

搵左好耐都無uk7-8

等多一個星期,歐洲貨到港再留意下啦
uk7-8少人要,出面應該都唔會貴

係就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞