Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

屌.. 講漏左香港
sor9li

Rcp 150 自己搵下

我淨係搵到觀塘有間波鞋鋪賣$168

NB自己鋪頭好似冇

的確係無 日本買都差唔多一舊水 驚假嘅咪出k_ sneakers 買 好似2舊水

屌.. 講漏左香港
sor9li

Rcp 150 自己搵下

我淨係搵到觀塘有間波鞋鋪賣$168

NB自己鋪頭好似冇

的確係無 日本買都差唔多一舊水 驚假嘅咪出k_ sneakers 買 好似2舊水

google search RCP-150, 頭幾個post都係dreamsneakers, 賣$168
平D
想問下巴打們
Ub2.0著us12
Uncaged 會唔會有分別 唔洗預大?
想問下巴打們
Ub2.0著us12

一樣就得
想問下巴打們
Ub2.0著us12

一樣就得

一樣係跟ub or其他鞋?
係咪全港adidas都無ub 3.0 grey?
想問下巴打們
Ub2.0著us12

一樣就得

同ub一樣就得

一樣就得

同ub一樣就得

萬分感激 巴打

香港有冇地方可以買到

Shatin

想問而家仲有冇 thanks

2個鐘前係沙田買咗😂 US10

Shatin

Thanks放工過緊去
Us 10唔岩我

Thanks放工過緊去
Us 10唔岩我

條友話淨返幾對 唔知真唔真
有無巴打知邊到有女裝3.0買
巴打們
Ultra boost 著US 8.5
NMD 都要著 US 8.5?
有無巴打知邊到有女裝3.0買

我都想知 求35/36
想問下各位巴打,uk adidas 個網既size係咪uk size?定係us??
想問下各位巴打,uk adidas 個網既size係咪uk size?定係us??

uk adidas uk size
有冇巴打有futurecraft m.f.g? 著落去同ub分別大唔大?

求教ub3.0 女裝邊到有
ub3 黑好似冇晒
大家點睇新出個啲 ultraboost eqt?

呢對?都幾正

uk都唔係uk size既話出黎做咩

U.K. Adidas 用邊個集運先唔會cut單,PayPal checkout 幾次都比人cut

呢對?都幾正

好似23出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞