Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
睇咁耐 都係離唔開boost 同nmd
其他鞋完全無討論空間

tubular/stan smith/superstar
adidas hk online store執左幾對ub cny uk8/8.5/9/9.5/10
有無人知用邊間送貨

留名等睇變蟹貨

呢對野
變硬
係我就原價放9哂佢遲d冇人要
adidas hk online store執左幾對ub cny uk8/8.5/9/9.5/10
有無人知用邊間送貨

留名等睇變蟹貨

呢對野
變硬

放外國
有無人知用邊間送貨

好似係黑貓
有無人知用邊間送貨

好似係黑貓

唔該你

留名等睇變蟹貨

呢對野
變硬

放外國

Yes 放外國執到
有冇巴打見到邊個網仲有
Ub 2.0 core black

有us8.5

唔岩size
我us11

朋友有對
你有無tg
我叫佢加你
花拉係棍波㩒翻嚟?
係amazon(us)買adidas鞋係咪小d假貨
想收一對白/黑 UB 3.0 36.5號腳碼
想收一對白/黑 UB 3.0 36.5號腳碼

36岩唔岩
女朋友買完唔想著
Tg?
有冇巴打知tubular shadow size 有冇偏大或偏細?
係amazon(us)買adidas鞋係咪小d假貨

by amazon咪穩陣,其他reseller就要小心選擇
以前mystery grey/1.0 3m amazon都有restock
花拉係棍波㩒翻嚟?

好順無人爭

呢對野
變硬

放外國

Yes 放外國執到

識野 唔止呢對ub, human race係外國都可以賣貴香港好多
有冇巴打知tubular shadow size 有冇偏大或偏細?

我著Nike/把撚屎呢兩個牌子都係UK7,呢對都係UK7 ,希望幫到你

有冇巴絲打知道邊間鋪有貨,周圍都冇

ig hu*** sn***** 好似有些少現貨

我都見到 呢間信唔信得過? 之前幫襯過其他網店冇咩信心

啱啱Endclothing 買完,你可以去Google 下

放外國

Yes 放外國執到

識野 唔止呢對ub, human race係外國都可以賣貴香港好多

國行仲平wo
唔入番批?

Yes 放外國執到

國行仲平wo
唔入番批?

果批走晒啦

國行仲平wo
唔入番批?

果批走晒啦

Again 大手入

有us8.5

唔岩size
我us11

朋友有對
你有無tg
我叫佢加你

https://telegram.me/menez07

國行仲平wo
唔入番批?

果批走晒啦

Again 大手入

fatfat

果批走晒啦

Again 大手入

fatfat

花拉有無拎呢兩對

Again 大手入

fatfat

花拉有無拎呢兩對

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞