Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔係香港抽唔到og

其實排隊要預早幾多日排

行過澳門好齊碼

香港有冇地方可以買到

行過澳門好齊碼

香港有冇地方可以買到

Shatin
官網對uncaged core black grey us9 有冇人有性趣?
我買哂olive 同grey 鍾意olive 多d

行過澳門好齊碼

香港有冇地方可以買到

Shatin

THX 搵日去睇睇
有冇防滑貼可以貼去ultra boost 1.0?
成日行入公廁都驚仆街
大家點睇依對?

有無巴打有呢對Stan smith 金色字 藍色尾。37-38euro都ok
收nmd triple white us10.5一對
有冇防滑貼可以貼去ultra boost 1.0?
成日行入公廁都驚仆街

同求
對pure boost 2017幾正
大家點睇依對?

好睇過og
其實呢對wood wood 都幾令
但好似冇乜人著 flightclub 同goat 炒到1000 usd
有價冇巿

sock dart boost
其實呢對wood wood 都幾令
但好似冇乜人著 flightclub 同goat 炒到1000 usd
有價冇巿

sock dart boost

識貨,最鐘意呢對
仲會唔會有地方有黑色3.0
有冇師兄知邊到有UltraBOOST Uncaged CNY us 11 全部都係得us 7~8 大腳撚好難買難呀

上星期cwb 專門店有,巴打試下去睇囉
仲有冇邊間adidas有3.0 白色us8.5賣?
其他人賣都得 不過要單
仲有冇邊間adidas有3.0 白色us8.5賣?
其他人賣都得 不過要單

Us9 ok?
有單
小弟唔喺香港
想請問下tubular shadow knit 香港賣緊幾錢同有咩色
小弟唔喺香港
想請問下tubular shadow knit 香港賣緊幾錢同有咩色

同埋係咪男女裝都有
有冇巴打知city sock winter wool係咪要買正常size?我係fb group 搵到大半碼,會唔會好鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞