Adidas波鞋交流區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

我都有 不過我自著買老鼠貨
700人仔

可唔可以講下係邊到買

求老鼠貨link

早幾日見到旺角adidas有
仲有冇邊間adidas有3.0 白色us8.5賣?
其他人賣都得 不過要單

Us9 ok?
有單

Racer pump fury 着us8.5 怕大
Btw 幾錢?
仲有冇邊間adidas有3.0 白色us8.5賣?
其他人賣都得 不過要單

Us9 ok?
有單

Btw 幾錢?

我 pump fury 着us8.5, UB3.0 著us8 啱啱好。
有多對 3.0 白色us8, 有興趣pm

Us9 ok?
有單

Btw 幾錢?

我 pump fury 着us8.5, UB3.0 著us8 啱啱好。
有多對 3.0 白色us8, 有興趣pm

Lihkg 點pm
賣幾錢?
搵對cny 11.5都咁難
搵對cny 11.5都咁難

我有
cny uncaged us 11 邊到有?
有無巴打試過著nmd pk fit size再加new balance鞋墊會唔會突腳趾

邊度有New Balance鞋墊買
很想要.. 我對NMD上網買都買大左
有無巴打試過著nmd pk fit size再加new balance鞋墊會唔會突腳趾

買對nb就有啦

買對nb就有啦

哩個諗法唔錯, 但有冇其他入手方法呀巴打

買對nb就有啦

日本

買對nb就有啦

日本

屌.. 講漏左香港
sor9li
賣triple white 3.0 us8
$1300
nmd winter wool black us8
$1500
都係全新
徵Ultraboost 1.0 White us9.5 or 10
要全新
講完自己幾平幾平買之後唔再覆人邊度買既人係咩心態
講完自己幾平幾平買之後唔再覆人邊度買既人係咩心態

你想知邊對 我知都盡量答你
各位巴打點睇最近出果對平民版yeezy

柒喎

巴打 可唔可以share網址

我都有 不過我自著買老鼠貨
700人仔

可唔可以講下係邊到買

我唔sure係咪prodirectrunning 有錯勿屌

日本

屌.. 講漏左香港
sor9li

Rcp 150 自己搵下

行過澳門好齊碼

香港有冇地方可以買到

Shatin

想問而家仲有冇 thanks
放全新Y-3 花花YOHJI BOOST US 8號半

Telegram: EricGo2017

廿金實呢隻叫咩底, 著過好多款boost, 呢隻係最舒服
City sock係咪要買fit size 唔該巴打

日本

屌.. 講漏左香港
sor9li

Rcp 150 自己搵下

我淨係搵到觀塘有間波鞋鋪賣$168

NB自己鋪頭好似冇
nmd邊度有得抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞