厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
兩個都on9
其實係tg識女想唔比人當狗公要係大谷傾左一排計
基本上係d谷成日出聲,d女仔會對你放底戒心
約出街都得
咁樣跟個list add女比人撚都唔知啦
樓主真係好撚on9
出邊所有情侶,一開始之前,一定有一方flirt人先,無可能無flirt. 咁條仔選擇佢flirt 先,樓主大可以唔受,叫佢正常d, 話自己有男朋友,唔覆,block左佢,去到大家互flirt 又放人上網話人狗公
屌你講野都鳩鳩地 對面未開始flirt 就唔撚flirt得 咁姐係唔洗flirt啦 個個等對方開口 個世界就黎停撚左啦
唔係見到女就撩扑嘢先係厹咩
所以點解騙案仲長呃長有
因為而個世界仲有好多人咁易呃
撚9 post,正評留名
睇到好老尷 傾冇幾句就話拍拖
Paco bb改左ac名 會唔同左名

20180525紀念日 記住啦 你老味仲打黎嘈醒我

張相我上網搵 遮一遮個妹妹先

靚仔到我拳頭也硬了

賣魚蛋好忙嫁

Set埋做Wallpaer
呢條友真智障又好 狗公又好
但係咁溝女法我係佢都覺得狗公喇
仲要係一日問人幾十次嗰啲
咁天真既毒撚 其實一街都係
即係你覺得做主動個個就係犯賤?你logic係咪有d問題?
睇完d回覆
連登有9成都係呢d痴線厹
連登已死
樓豬好撚嘔心呀
岩呀
連登應該由我地毒撚統治
傾幾句就以為真係受溝仲要講到好似拍緊拖咁
有無咁天真呀
我同佢係fd搭fd識..係facebook傾左一個星期...佢同我講好想做我老婆­呀..咁我地就係facebook in a relationship,拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左個白蓮蓉月餅俾我話係中秋節禮物..之後佢同­我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000蚊...之後佢問我有乜­中秋節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone5c...但係未出,唯有­同佢出左部iphone5...重買左個小海綿case俾佢..佢好開心呀...之後­去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,中秋節會帶­埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原­來拍拖係呢d感覺..真係好sweet....等我重係ps3 game鋪 訂左隻gta5,諗住中秋果幾日假係屋企收埋打..我尋晚經過間鋪..同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會要的了..之後果個賣家呆左,.嘿­..個死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢酸到出汁啦....我訓前打左俾佢.­.不過佢無聽電話...可能訓左..我whatsapp佢,同佢講miss you;) good night...之後佢whatsapp俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)

條友同呢篇潮文主角差不多
未聽過人話似厹
屌你老母 有人揸住支槍逼你係tg同ig識女?
鳩痕就鳩痕啦 賤格到不得了
Set做wallpaper真係痴撚線
既然樓主咁中意玩,依然覺得自己無問題,我又想同你玩一次開心既,好彩我又好撚得閒

唔知樓主算唔算不誠實使用電腦呢
如果事主知道左件事,會唔會有心理傷害呢
撚厹係要食住上㗎啦 條仔柒到咁都有人幫 睇黎連登仔質素同呢位paco不遑多讓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞