厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
笑到仆街 講乜撚都話 你有我吖嘛
無啦啦當左自己拍拖 逼尻人一齊
戀愛初哥
你咪繼續咁樣識女
俾你識到既都唔慌正常
真係唔知邊個毒撚
條友都好痴線 係咁迫人一齊
睇相都知唔正常
兩個都好撚嘔心
成班死厹係到包庇同類
正常人會唔會咁識女呀 一係係厹一係弱智
仲要話我係臭雞 傷害我呢d 19歲妹妹既小心靈
屌 佢講野係戇鳩啲姐 咁撚樣就叫厹?你都幾戇鳩下喎
又唔撚係呃乜呃物 上網識個朋友比你放上黎 你自己又要同人吹水 你一句我一句咁 大佬呀係人都以為你都想做fd啦
係佢戇鳩咁撚快話想拍拖姐
屌宜家釣得好撚低質呀
其實厹同雞呢隻字一樣 係冇定義
純粹見到唔順眼嘅人就label上去嘅萬能key
明顯就係一隻可憐毒撚 點解你地班毒撚唔包庇下
咪理d撚樣啦 樓主仲有無到底
連登不嬲都多厹架啦
香港人真係好痴線....
咩都放上網
又想網絡公審
你都幾撚賤 佢果種頂多咪係死毒撚 你一開始咪撚理佢咪得 又要同佢傾落去 扮乜撚 跟本就你諗住玩鳩人 依加仲放埋人個樣上黎 你依種人就最仆街
Tg大把
之前換張腳圖即刻勁多仔pm
可以想像到真係女仔係tg可以有幾多傻仔可以比佢地撚
如果條女嗌我傻豬傻瓜先點計?
樓主十足十撩完人one night stand
之後就出黎me too
你點應人人咪點應你
發哂姣咁
Cap緊圖
條仔蠢同厹一回事,

樓主呢啲人真係好低質 有樣學樣
好人好者扮女引人落搭 然後又擺人上網

上網識下朋友搵另一半好平常咋喎
你唔比反應人地都唔會進一步啦
你就扮女人 仲撚嘔心
一句講晒,正常人會唔會溝半日叫人bb 當自己拍緊拖阿?宜家啲厹公痴線到將成件事合理化,包庇同類,你地都係咁撚樣溝女㗎?屌你老母
btw 條仔講啲嘢真係好撚柒
咪撚映衰張敬軒啦
雖然佢係真係on9左少少
但係係咪宜家上網識下女仔都叫厹?如果你唔so佢佢繼續煩尻住你就係
但係宜家擺撚到明係你扮到有意想同佢出街/有好感
咁佢繼續攻都正常姐 唔撚洗po人上嚟啊?

宜家連登仔係咪想做英雄想到上曬腦 釣隻厹上嚟駁認同感 覺得自己伸張正義好把炮?
唔明咩事
剩係想同你拍拖,又冇話想屌你,sdj 圖,扑野。
更加係,你唔受大可以block左佢,hea覆佢等佢知難而退。
最後就係,你有比回應人,人地咪覺得你都有意。

識女仔就係咁識嫁啦,出邊興趣班開gp, 學校分組做project 見到合眼緣既都係pm 傾計,再睇下發唔發展到,條女一開波落閘既,無邊幾個會再chur 落去,但樓主又冇落,又咁有誠意覆人,相信無邊幾個唔落搭。 情況就好似你除晒衫,訓係床上邊,自動波咁,有邊個男人唔會中招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞