厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
no
你錯了
轉動下你個腦

樓主有心整個局比人踩
然後再放人嘅相上網
公開咗人嘅資料
係對人嘅生活造成影響
你知唔知外國有幾多人因為網上欺凌自殺?
No
你厹還厹
但你pm人地tg 彈個notification出黎
已經係騷擾人地嘅生活
係性騷擾嘅一種
你慶幸冇女仔報驚拉你

但你所造嘅一切,都會回報到你身上
結局呢
你慶幸冇女仔報驚拉你

點解唔報警?

唔好以為我屌柒樓主
我就係咩 tg 狗公
我造嘅一切就係識到個咁好的女朋友,多謝
終極謬論。
你覺得人騷擾未block鳩人囉。
撩一撩傾計就性騷擾?咁睇黎識新朋友都要有心理準備坐監。
屌你老味 你又幾好笑喎衰鬼
佢唔pm 人,樓主會無啦啦搞佢咩 講真三唔識七無啦啦係個正經group度pm 女仔想識人呢個行為真係好撚厹,正正經經係個grp度問可唔可以私下傾唔得嘅?
我唔評論樓主之後嘅做法,但係我好同意條厹係自己攞嚟衰
樓主有冇諗過對方都有可能係撚緊妳
心諗條女咁快問扑嘢嘅嘢
見你正常覆我先覆你。

咁你明知佢係想flirt你,你又唔受,你咪stop佢囉。引佢繼續講之後放上網
樓主男人點報驚
如果條厹遇到我我一定撚到佢跳樓都唔掂
報警就梗架啦 通知埋佢全家所有朋友同事
你亂入
我都係 我另一半都好好
你正常見完面一齊都好合理呀 起碼真正了解過
但有好多人就係唔了解過就亂鳩咁黎
係 樣衰pm女仔要有坐監嘅準備
樣衰就唔好搞咁多嘢
樓主應該日常生活係無咩興趣同無乜成功感,所以係連登出呢啲po攞focus
agger

請唔好正義化你哋嘅網絡欺凌

加上樓主本身就有回應引誘果個男仔講落去
樣衰唔係原罪
你呢句唔岩 要打
我係一齊左先見面
老實講...PACO真係好天真...又唔算係衰咸濕...頂多係心靈極度空虛
其實值得原諒? 我覺得有D仆街 呃女仔//變態SEND J 圖
應該先要公審
咁鬼大膽既
傾左幾耐先見
我講錯
好似個樣咁正常都唔應該做厹pm女仔
兩個月
我又有鳩又有閪
第三世界國家既人
ok
依個先係你嘅觀點

你意思係,網絡欺凌樣衰嘅人係正確(?)

唔評論你嘅諗法有冇錯

但有咁嘅諗法,將樣貌睇得咁重
你一定好唔開心,
同時地反映,你討厭自己嘅樣貌。
你係人身上做嘅傷害,會回報到你身上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞