厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
真心覺得
上網識人無問題
我從來冇質疑過上網識人係有問題
我只係話個途徑既問題

要幸福呀
多謝
我同佢係fd搭fd識..係facebook傾左一個星期...佢同我講好想做我老婆­呀..咁我地就係facebook in a relationship,拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左個白蓮蓉月餅俾我話係中秋節禮物..之後佢同­我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000蚊...之後佢問我有乜­中秋節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone5c...但係未出,唯有­同佢出左部iphone5...重買左個小海綿case俾佢..佢好開心呀...之後­去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,中秋節會帶­埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原­來拍拖係呢d感覺..真係好sweet....等我重係ps3 game鋪 訂左隻gta5,諗住中秋果幾日假係屋企收埋打..我尋晚經過間鋪..同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會要的了..之後果個賣家呆左,.嘿­..個死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢酸到出汁啦....我訓前打左俾佢.­.不過佢無聽電話...可能訓左..我whatsapp佢,同佢講miss you;) good night...之後佢whatsapp俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)

條友同呢篇潮文主角差不多
未聽過人話似厹

佢同我講好想做我老婆­呀

男人你都想攬 不了

點解要成日打黎煩鳩我

未見過就想同居

Paco bb對我最好

我驚你覺得我係厹
連登仔話你唔係厹就唔係厹 我唔比你咁話自己呀Paco 傻瓜!你仲有我嘛!
傾左幾頁唔夠就話好岩傾?
你要等我呀
你應承過我嫁

打冷震
我地一見鐘情
呀 唔係 都未見
唔好理 Paco係我既真命天子
屌你狗公就狗公啦 兜唔到就九唔撚搭八 一定要叫人傻瓜/傻閪二揀一? 你係咪冇試過同異性正常溝通?
我覺得似毒撚多d喎,真係厹既話,一嚟就開黃腔啦
我屌
我等唔切
你有無一路玩一路反胃
你追左上面果d先
我有 我堅打冷震
好撚基呀屌你
同埋唔可以用性别黎衡量 Paco連樓主係男定女都未清楚其實
呢d變態佬
玩下佢地就岩啦
我係係閪

連登仔要你揀你就一定要揀 知未?
我已經睇晒
咁都厹
係條毒撚敏感姐 不過係柒既
我支持同性戀嫁
你都無諗過我感受
虎媽見到我係咁玩電話會收電話嫁
緊係傾到佢好開心好肉緊時先send張暗瘡肥婆相俾佢架啦
你叫佢唔好阻住你同paco bb仲好啦
講真
其實點解你咁得閒同佢吹水
睇左咁耐覺得條友係毒撚黎喎
厹目的係想呃蝦條搵免費餐
但條傻鳩同你傾得好開心當正你係女友
呢d事只會發生在天真瀰漫小毒撚身上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞