厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
樓主呢?

自我感覺良好到認為自己係眾人皆醉我獨醒 嘅樓主呢?

人哋都係用錯方法識朋友 / 太有自信

你就係立心不良 帶咗副有色眼鏡先 擺到明玩弄人 然後仲話俾大家聽自己捉到個厹 好威威

19歲都思想都咁唔成熟
你都on9 你捉住第一句黎講
唔撚識睇埋後面咩 正一傻閪
講左咁耐都係得whatsapp對話
貓呢屌!!!!!
咁都唔算厹咁呢個世界就冇厹出現過
條友都痴鳩線, 識都未識就話拍拖一齊好舒服
我34 a0
打算出家做和尚
屌你老母 溝下女都唔比 又POST我上黎
咁睇高自己
有勇氣就唔使係a0
老老實實
你上得tg識人
就預撚左有風險比人撚尻你
如果條友講野正正常常 唔撚好傻瓜前傻瓜後
又拎人張icon做wallpaper
幾個鐘又miss you又性
鬼會有人理樓豬咩
On9識都未識就叫人信佢話咩重視信任, 係咪弱智
gay post
樓主擺明係連登中上樣,扮女溝paco bb
唔叫厹叫純情好冇
live左
我就理撚得你班on 9嘈乜柒狗公毒撚 嘈贏左又點
開po屌鳩樓主囉
支持樓主繼續撚
做乜撚野打幾句已經傻瓜前傻瓜後

打曬冷震
你都on9 佢話樓主第一句答人就係受溝mode 我唔通同你睇第二句
好 我又同你睇下之後 樓主問人背景同叫佢唔好錄音
pacobb : 你講咪得 傻瓜
屌你老母 你識字就睇埋後面啦
就算有女應你就要受溝/溝佢?
Pacobb無要求架?係女都啱 樣都唔知
講講下長洲無啦啦傻瓜 我會陪住你嘛
原來依家第一句既意思係睇全篇文 又學到野
正常點會傾一日都無就叫人女朋友
唔係厹都至少猴擒啦
咁靚仔都可以唔識溝女架嘛
只係可以話pacobb樣衰on9, 但唔係厹囉
咁係上面話第一句答人就係受媾mode呀嘛
講完 第一句就受媾mode 而家又話唔識睇後面咩
真係唔知你文盲定龍門任你擺
樓主第一句答人咪haha 多謝隻貓我上網搵
咁又係受媾mode呀?
好明顯樓主一睇到條傻仔叫佢傻瓜就開始想撚狗公啦
同埋你係女仔唔會接受到識左半個鐘都無既人叫你傻瓜啦下話
明明以前連登啲撚狗公po好受歡迎架 點解而家連登仔咁有正義感?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞