厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
傾左一陣就叫人傻瓜又咩陪住你
睇到打冷震

識得個一陣就話要信佢
樓上話佢唔係厹果班,姐係平時你地都會咁做開啦
講左兩句就話會陪住妳,果陣樓主都未flirt佢,又話傻瓜,你岩岩識人會唔會叫人傻瓜呀,成日厹幫隻厹護航
依個世代 重有冇自由戀愛 識下女都厹
厹=恨交配屌閪恨到放棄人格 全世界除左老母既女性都想屌
條on9仔中曬
屌咪臭係 大佬入group不嬲想識下岩傾既fd架啦下話 真係每秒都同你學術研討會咩?成班人係咪唔撚會識朋友唔撚社交架 番工傾公事 番學講成績 去旅行講景點文化 咁點撚樣識人呀
樓主啲對話都唔見得有幾高質
講幾句就叫你bb
正常女仔已經hea應/已讀不回啦
你繼續俾位人入
再上黎唱人厹
你只係隻低質港女cheap雞咋
仲以為自己撚厹好威威
樓上話佢唔係厹果班,姐係平時你地都會咁做開啦
講左兩句就話會陪住妳,果陣樓主都未flirt佢,又話傻瓜,你岩岩識人會唔會叫人傻瓜呀,成班厹幫隻厹護航
樓主都仔仆街黎....人地flirt你,你受flirt...咁正常都食住個勢上啦

狗乜撚公姐,頂多係天真又on9 姐
根本係on9遇著on9
兩個都有問題
繼續撚啦屌 唔好理佢地啦樓主
可能佢地個個都係咁
傻西瓜
有冇人睇到好撚唔舒服
唔係呃蝦條先叫厹咩
條友似A0毒撚多過厹
毒撚成份糧買iPhone 比網友篇潮文咁
立法以後男人唔可以溝女
臭雞玩完人 重要po 人上網
痴撚線,佢最多叫傻姐,邊撚到厹,樓主自己又送上門,人地想溝女見你又受溝自然打蛇隨棍上啦。

你話你唔應機,佢煩住你,SD碌鳩比你,約你爆房就話厹啫。同埋人地散左半年想溝下女有咩問題,係咪睇啲垃圾電視劇睇撚多左,半年已經講緊180日

你話如果撚得好睇有J圖,好似之前啲POST約到人開房就話啫,又唔撚係,然後又要自己送上門問人唔愛你。

有人話佢濫用個谷好有問題,如果佢係約炮厹我絕對讚成POST相。但人地溝下女啫,駛乜貼相公審人,小懲大戒下佢咪算。child燈真係Child燈,同小學雞一鳩樣,比人知道溝女好撚醜怪
你話呢度係2個月對話精華 我就會幫手屌樓主
但呢度對話左半日咋 咁撚樣講野都唔狗公咩事?
自己夾硬玩尻人又尾尻人狗公

你最多咪笑尻佢 弱智 智障

講真個句,我唔係個腦有問題既話,第一句咪答佢唔中意佢咪得

佢又無叫你扑野,想追女仔無罪呀嘛

我希望你現實都俾人當狗咁撚啦,不過你呢種垃圾將快樂建築係人地痛苦身上,應該都同狗無咩分別

又唔係呃你去扑野,自己打撚哂心心話人咁都信
明撚明裝撚哂陷阱

我覺得天真同易信人唔係罪
有罪係你呢種無罪惡感既人

樓主死全家個日我就真係拍手放上網笑啦
應該好快到
自己唔犯賤pm人先邊有人放你上黎
班毒撚覺得除左好似佢地咁靜係識對住電腦打丁之外 全個世界得毒撚同狗公
柒到唔敢睇,好尷啊大佬
sad 點樣溝女又可以唔比人話9公

係咪連flirt下都唔得 so sad

溝廿年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞