厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
佢係正常傾計咩? 又傻瓜又話要陪人地 你就真係咪撚on9喇
其實樓主一開始講野都好正常 邊忽似引人落答
就算有女應你就要受溝/溝佢?
Pacobb無要求架?係女都啱 樣都唔知

佢162
不了
咁條友溝女係咁架啦 唔通問你打唔打lol咩
由岩岩傾計到傻瓜,陪住妳用左唔夠兩個字,咁撚樣都唔係厹叫咩?成班死厹班住條厹 佢地梗係覺得冇問題啦,因為佢地都係咁樣同女傾開計
自己icon用假相都唔撚得 咁都叫玩鳩你
樓主都好比面佢
"我155咋 高過我就得"
針對返以上行為 最多話係傻仔 樓主又有互動
咁都叫狗公 我都無話可說
樓主呢啲咪真狗公唯 仲要扮女
成班都痴撚線
咁都唔算既話,你覺得點先算係狗公
其實樓主一開始講野都好正常 邊忽似引人落答
就算有女應你就要受溝/溝佢?
Pacobb無要求架?係女都啱 樣都唔知

佢162
不了
樓主都好比面佢
"我155咋 高過我就得"

睇左啊但樓主前果個鐘既內容好正常咋喎 介紹自己長洲人,問佢有冇睇過飄色都算flirt?但我見到paco未傾夠20分鐘就已經叫樓主做傻瓜 又乜撚野事先
我而家上連登冇用真名 算唔算玩緊大家?
係咪引晒連登班狗公上水護航?

Txt幾句就打傻瓜,喂大佬,傻乜撚野瓜呀,見都未見過,講野都無幾行txt,你憑乜傻瓜呀。咁都唔撚係厹,真係唔知點定義厹。
樓主出黎講2句
講到咁樣溝女好正常 一係死mk,一係死厹先會講得出,岩岩識人會叫到咁親密咁都冇問題
佢真係蠢左d 樓主撚咁耐都唔比相就知中伏多
有無成個群既女逐個搵?逐個傾 不斷煩住你?樓主有無拒絕 拒絕左有係不斷煩住樓主?有無話要扑野
有無話要樓主send圖?自己有無send鳩圖?
見到張貓相就話要溝
咁不如叫佢上連登 見到紅色user name就溝喇
會唔會係想講傻閪 但要交雅d先叫傻瓜
無話樓主之後俾暗示既野無問題

但條厹咁早就傻瓜人,已經可以定性做厹
係咪引晒連登班狗公上水護航?

Txt幾句就打傻瓜,喂大佬,傻乜撚野瓜呀,見都未見過,講野都無幾行txt,你憑乜傻瓜呀。咁都唔撚係厹,真係唔知點定義厹。
會唔會係想講傻閪 但要雅d先叫傻瓜
傻瓜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞