厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
個度樓主已經一心諗住撚佢啦 講緊一開始呀on9

我都入過連登tg群 個名似女仔
一入去未開聲已經有人私聊我 想約我出街 心諗乜9野 講多幾句原來以為我係女
我就唔得閒撚佢 直接講係仔收佢皮
佢即刻無聲出
呢d 擺明係厹行為啦 見到有女就即刻私聊約人
係連登仔眼中想拍拖無非都係想屌人個閪 所以連正正常常識女都覺得係罪
paco係靚仔就唔洗周圍撩女啦
你覺得靚仔仲需要咁樣識人咩
三唔識七傾左一日都唔夠已經愛上左人
唔係發情狗公真係做唔出
所以個post標題咪話佢天真
望下你又話要強姦你 on9樓主
究竟依啲所謂釣厹仲要玩多幾多次先玩夠
讀ive但住長洲..條友咁都信
你呃乜撚野
又唔係露鳩又唔係撩開房
你咁樣撩人人地緊係會落疊啦
你話佢擺晒條撚上枱
出晒水約晒開房就話姐
到底要幾撚得閒無野做
先可以開呢d post 刷存在感
連登d傻閪真係低質到呢...
黃色大字完未呀 唔係咁樓主點撚佢呀
邊個一嚟就傻瓜 我會陪住你嘛

仲有搵人回應下事主ig都係咁dm人溝女張相
毒撚喎
佢係靚仔根本唔洗咁溝女😂😂😂
老老實實
溝女真係唔緊要 你溝得正正常常冇人會怪你
加下有tinder 有app你唔用 你係要人tg依d原意唔同既野去識 咁緊係狗公喇😂😂😂
我追完個post,最落力嗰個好似係你黎,其實你係唔係入面嗰個paco黎㗎?
下文呢?
讀ive但住長洲..條友咁都信

其實一啲都唔出奇
拿!我夠膽講句!撐paco 嘅一定平時都係咁溝女,所以咪覺得無問題囉
根本樓主第一句答人就已經受溝mode
之後講野又發晒情咁配合佢
而家咁樣你情我願狗公臭閪傾計咋喎
咁都要po人屌佢係狗公

樓豬仲話連登仔難服侍
邊撚個要你服侍呀
唔好為咗博出位就亂咁玩人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞