厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
仲咩flirt呀
人地已經拍緊第一日拖
樓主有問題
唔識字就等你畢業先啦
戇鳩 厹同毒撚都唔撚識分 仲以為自己好威威

仲有班友話幫佢既就係厹 呢句仲戇鳩 屌鳩樓主都要俾人歸類呀?
你係狗公 你老母梗係俾狗屌啦paco

我無認同過樓豬接落去既野

由頭到尾講人地應佢5句
佢就傻瓜人

可以confirm paco係厹

無話後續引落去既對話 樓豬無問題
你係度flirt 人,仲話要玩人,如果佢係厹,你塊西都唔會香得去邊囉
仲有冇多d對話圖?
係毒撚就唔會主動撩人啦 戇鳩
你比paco 屌
傻瓜就係狗公
你全家女人都係臭雞
係連登幫疑似狗公係唔得架 一定要認同樓主 但樓主flirt得咁撚開心 係幫條友講之前我一句都無話認同個條友係正確 只不過係針對樓主做法有問題 就比人攻擊 又話我係條友 如果我個樣係條友 我跳左樓啦
個男仔廿幾歲仲咁on9好似10零歲中學雞溝女咁既
究竟咩叫醉撚左 你可唔可以答下我
啱啱出世第一日上網呀?毒撚唔會主動撩人都講得出?毒撚一定係怕醜內向架?話撚咗你哋唔識分架啦
樓主仲有幾個fd子 佢話係佢背後智囊團
我就覺得係陰囊多d
得啦
你係街度撩人講野
人地應你5句
你就傻瓜人
睇吓人地會唔會走夾唔抖

Paco就擺明係狗公架啦
樓豬繼續講落去就擺明引人 係仆街
但我諗 厹唔厹 同樓豬仆唔仆街 係兩件獨立既事
樓豬係仆街 唔等於paco唔係狗公喎
食酒飲到醉左lo 解答埋d唔關事既 你努力d解答左我地d問題 又解釋唔到兩者互flirt 我係針你依點 你都唔洗講落走啦
洗撚答果條傻瓜咩 唔係 係傻閪
Paco 應該飢餓左好耐。 半日都冇,人哋咩樣都未知就叫人一齊
用埋哂大陸詞就死返微博啦

求share隻狗狗stickers
屌 好撚痴線 講咗幾句就又傻瓜又陪住你又女朋友⋯⋯⋯⋯傾咗先一個鐘就講到好中意咁 好恐怖呀
毒撚唔怕醜內向嘅 咁撚outgoing 嘅 仲毒乜撚野呀 屌 講到自己好撚識分咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞