厹我見得多 但咁天真既厹到底有幾多個?

1001 回覆
2050 Like 671 Dislike
叫傻瓜真係好嘔心呀 聽到都毛管棟
係 要有幾得閒同多無聊時間先做得出 傾咁耐,
未撚就係 條女講到咁又無拒絕 唔通我話未撚搞我走先咩 狗公都未撚識分 聽過散網式溝女未?2個人之間對話又無話要扑野 又無send圖 2018年啦 傾左半日有feel既點解唔得?除左樓主玩鳩人 我睇唔到有咩狗公成分
半個月咋,睇清楚先屌人啦
黃種Westbook?
你成日叫人傻瓜㗎?
屌連登係咪咁多paco既同類
家下弱智大撚哂咩 弱智咪努力學精變返正常人囉,睇佢話價值觀唔夾而分開啲ex九成九係俾佢既on9嚇走(甚至可能根本冇拍過,ff人地係女朋友 香港好撚多呢啲癲狗)樓主玩佢咪當係個教訓,又唔係要佢買點數卡或者匯1400萬俾佢拍戲

上網識女冇問題呀但唔會係傾兩句就成立左段關係先囉 我男朋友識我同個ex都係緣自whatsapp谷,但起碼平日只有正常傾計,交下心咁然後到有出黎聚會呀睇下戲咁樣見到面先正式表白啦 咁猴禽jm9
lm
如果你條仔 係paco 咁樣 就比你擺左上黎公審了
乜撚野散網式溝女呀屌你 扮閪曬專業咁 咪姐係狗公囉on9
咁好心paco就有少少自知之明 仲要得163
唔知有冇報大到呢
好地地同個唔識既人講野 傾幾句就叫人傻瓜
擺到明係想溝女啦下話
佢應該成日用呢招溝女
其實你係咪paco ?
我意思係話佢撚有做過個d行為? 逐個女都傾計?
同人地傾兩句就話想一齊,連真人都未見過,唔係狗公係咩
依家明係樓主玩鳩人啦用假相 唔通下下傾計都要視像先信你係女定男?未撚on9啦
樣都見唔到就有feel
仲要開始咗第一日先知人咩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞