[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
anti man都得 最緊要自己鍾意,不過記住3子入面藍驚奇可以係最後先升 同埋打爆主線最後果關會送6星藍驚奇比你
終於打完12-7同12-8 難打到仆街
用咩人過,12-7過唔到,一野秒
t2 iw skin雷神 t2 iron spidey t2 anti venom 兩關都續左一次石
Er.....好似人有鬼佬計過
想回血多要用max Hp
Recovery rate 唔夠hp咁多
有冇制服ds, 呢版難呀,仲要攞3 星

換人無敵1秒
有vip1 bench 回血
用無敵或滯空

冇咩心得,記得要不停跑圈
留意佢血量同衝埋黎果下
好似仲有招大絕
但佢好似冇貫穿,我記得果陣用ds 先過到,用thanos 3星唔到
唔係
癡撚線 本身諗緊im就算俾件新衫會有幾勁
點知勁到成部高達咁
其實我好想買iron man skin 不過冇晶 儲下先 反正下個禮拜出新skin ironman都會繼續減價
心態正確
加埋我都係新手 unexpec1ed
無公會仲可以入埋Big G
儲6600晶行動
1050->0
next week ironman war machine sw
6600晶 睇怕下年先儲到 或者中過六合彩 下個月就有
Scarlet Witch解多幾個成就用水晶解鎖算,冇咁好耐性磨Cable

不過係諗住直接課夠6600再用回贈既去解,咁玩好似最抵
癡撚線 本身諗緊im就算俾件新衫會有幾勁
點知勁到成部高達咁
其實我好想買iron man skin 不過冇晶 儲下先 反正下個禮拜出新skin ironman都會繼續減價

我估架咋 佢地應該成個infinity war嘅skin一齊減掛 唔會咁仆街下話
諗住買多2個$618高T2包,俾埋anti & 藍驚奇食
CA值唔值得一買
個人認為 WS IM skin真係一定要買,我差CA未買
thanks 原本想洗個回血出黎 點知係無敵
早買早享受

我連佢地碎片嘅影都望唔到
10碎好易有姐嘛
用水晶洗就係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞