[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
感謝
其實肯課2個618

不如課1576 infinity pack 或者 2個3週年
1576 就有1億金幣方便升原生強角

2個3週年 有2400 CNS
接近升到5隻劇情角T2
或者夠CNS 過 2邊Epic Quest

T2 Nova 唔係唔勁
不過佢T1 已經夠用
T2 Nova 只係顯示課長表現
而Jean 同 wolverine
生存力都高過nova 好多
長遠都依賴Jean 同Wolverine

不如課多啲水晶升多幾隻角
新手需要擴展角色池多個深化角色池

P.S.此為個人意見 自己諗吓鍾意咩角色好過
同樣都唔建議咁做 尤其係am & blue marvel 兩個角色都唔係新手向嘅角色

Antiman: 主要係用黎abx爆分。如果你唔係追求最高分,其實有其他角色都可以輕鬆100k,甚至T1 antiman都夠做

Bluemarvel: d人係鍾意佢厚肉,輸出高。但尷尬就係,佢係pvp未至於最top果幾個,abx又有制服雷神 nova,如果淨係用黎打電腦又唔值咁貴
我12-5都未過
想知點計
特裝一個屬性最高+30%mhp or +80%回恢
當隻角色30,000hp 回血5%
+30%mhp = 39000 x 0.05 = 1950
+80%回恢 = 30000 x (0.05 x 1.8) = 2700

利申 真心唔識計 純討論
如果你計埋血多左 比人/BOSS打多一兩下係幾好用既
不過我覺得最好就血%同回打孖上
屌你老母升月卡裝備19lv用80個bio 97.9%
好普通
我頭先19升20差半條BAR多d都用鳩左我廿粒
黑撚到
20粒都只係升6次je,其實好合理
sor唔係廿粒,係廿次
20次就覺得黑
我試過31次添
我頭先19升20差半條BAR多d都用鳩左我廿粒
黑撚到
20粒都只係升6次je,其實好合理
sor唔係廿粒,係廿次
20次就覺得黑
我試過31次添

我依家24次
OK一山還有一山高
是咪開左QS 之後每日5場all in 哂打qs
做夠十張就可以唔洗打住,打返black order 去農反物質升快銀

仲差10石就買得
忍住唔買制服忍得好辛苦
仲有位
點解用facebook做friend先有石 得5個friend有玩, 唔通要開45個ac
marvel omega

照巴打咁講,我是咪應該課三週年升下主線角色先?

玩咗十幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞