[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我諗緊點放個影域每層關卡表上黎
通常用D 1打幾ge.....我1隻6*算
eg. IM , WS , Thor -> IW制服

This
我太少英 雖然五十幾lv
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oeWocY89hW4dcECFITyjEwGqzsiyCKjXbddUdpjBTHY/edit?usp=sharing

將自己以前用既影域表放左落google drive,再加長返少少啲名
個表用黎記錄每個禮拜打每層既組合
藍色格仔係該次遇到可以揀既關卡
角色由頭係隊長+兩個隊員, 紅字係主力操作角色

格式呢d好個人,大家有興趣自己copy返去慢慢試
Yes 140%
依家影域出現 反派 同埋 物理反射既關卡都幾頻密

所以角色重要性既次序應該係
宇宙反派 > 反派 > 宇宙屬 > 爆破 > 速度 > 力量

角色試用次序相應倒轉就ok
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oeWocY89hW4dcECFITyjEwGqzsiyCKjXbddUdpjBTHY/edit?usp=sharing

將自己以前用既影域表放左落google drive,再加長返少少啲名
個表用黎記錄每個禮拜打每層既組合
藍色格仔係該次遇到可以揀既關卡
角色由頭係隊長+兩個隊員, 紅字係主力操作角色

格式呢d好個人,大家有興趣自己copy返去慢慢試
依家影域出現 反派 同埋 物理反射既關卡都幾頻密

所以角色重要性既次序應該係
宇宙反派 > 反派 > 宇宙屬 > 爆破 > 速度 > 力量

角色使用次序相應倒轉就ok
真主萬歲

字都睇唔明點幫 ???
萬物非主,唯有真主;穆罕默德是主的使者
唔該 有無巴打有CTP圖裝落咩角色度個張
我搵咗幾個post都搵唔番
上一個post用媒體模式已經搵到啦

你確認你真係搵左幾個post?
想問下而家個6星同位素包買唔買得過?
應該眼殘 我搵到去15
抵唔抵買
即刻搵到了 唔該晒
買完我想用落洛基拎張卡片
呢張係由傳說制服上神話,唔係高階券黎
急就買,無話抵唔抵
750鑽1set 6星同位素個包呢?
呢張係咪傳說上神話唔駛練100%,唔駛料?
如果用係生體難囉個d都抵
係唔洗練
你當係升星券咁既用法就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞