[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
未見過RARE上以既箱
有次打Co-op佢都直接出左格60幾萬出黎,我都O左
養sw 真係晚晚11點d人工比曬佢
scarlet witch其實要點先出到?
x-men epic定一定要world boss? 爬晒文都唔知點出佢
同其他world boss一樣
打夠10生體一星慢慢升
隻驚綁左FB可唔可以換其他FB AC嫁?
最多人棄係因為佢終極三子出落loot box度
可以 去FB APP轉AC
入GAME DC再CONNECT就搞掂

卡咗係29層 有冇得救
佢會換左另一個save
小美夠力隻抽
我理解錯應該 SORRY
我諗應該冇得轉用另1個FB 我都想因為
好快比人秒咗

爭D allin左落其他world boss度
推po推得好快
者係個FD子比左我 我用佢FB登入左,就一世要用果個FB AC?
順便問 小美係咪做唔到無縫
只要空咗少少時間 唔洗一秒就會比人打死
有時要走下位
beast 隊長 + ww +sr
開場控sr 3 5 4 1 >3 5 4 1 loop
ww由佢自己打
sr s5放出來控到場應該過到
30關hulk
出 今集 粉紅色頭髮女仔plz
想問下3500晶拎20日反物質抵唔抵玩?
完全唔夠用 升到想死
仲有thanos sw qs排山倒海咁黎
唔抵,除非您係大課長
新手係唔係唔需要買再女洛基制服?
如果唔需要咁要買邊套先
見呢排都多左巴打問有關制服嘅嘢

買制服不在乎都係諗幾樣嘢 :

1. 該角色近期會唔會出新制服?

2. 該角色有無更強/更好嘅制服?(例如 多左制空,無敵,控場技,輸出更高 等)

3. 該制服係咪令到該角更強?(強嘅定義睇返Q2)

4. 該制服有無帶來其他轉變?(例如 屬性轉變,陣營轉變,性別轉變 等,更重要係d轉變係咪你需要嘅?)

5. 該角色有幾急切需要該制服?(例如Sharon Roger無制服都係一線角,制服嘅重要性較低,但唔代表制服無用)

6. 即使有左制服,該角可以點樣幫你清關?(例如Gamora制服輸出高左,但個角色本身都無咩地方用得著,咁買黎都係托柒)
黎緊依年得數埋 都係得ANTMAN同CM
應該又要出閪野屈錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞