[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
咩分析 制服都要你隻野升好先發揮作用
Thx
成日心癢癢想買thor3同埋iw iron man 嘅制服
個人意見
無課新手呢兩件都唔值買
邊到有得睇 傳說極限 無限之戰 有d 咩獎勵?
Thor Ironman呢啲成日會出制服
到你練成之後應該會有新
Game要買左先睇到 Reddit應該有
Sor講得唔清楚
我意思無課儲石去買dx pack,之後都仲要用一段時間去升xmen上t2,如果用番同樣時間&水晶去投資落打影域嘅重要角色,會唔會可早D打到高D嘅層數
明白,咁我儲下石先
主屬係HP既特裝係咪難出左
成個星期都唔見一個
買制服問題 我講過幾次
第一
如果角色無6星或未練好 買咗制服都無用

第二
買Magneto Pack 係長遠投資
攞肥料生體 同Jean Grey
你遲買1個月就損失600粒肥料生體

第三
部份制服好仆街
例如Thor 一年一套
買制服 遲啲有機會出套新嘅
舊就冇用
Magneto Pack 就幾時都咁有用
我個人覺得,xmen越早買越好,始終新手黎講資源應該最先,影域升好先打更好

仲諗住可以靠普攻sm過關
制服 - 一時快感, 出下一件制服你就企左喺度

DX包 - 爽攞磁力王出打影域,目標係全game最強角色 - Jean
唔洗,喺揸打邊個 傳說戰鬥嗰頁

督 "一段" "極限" 個正方形會見到
想問satana買左紅色制服係咪打到一層影域?
唔買都打到
X-Men 無論T1定T2 勁過 Avenger班友

一邊就咁T1/T2都夠打影域
另一邊就要T2加買制服先夠打

你會點揀?
搵我巴
上幾頁我放咗個影域記錄表喺google drive
你睇吓下次開post會唔會放埋落 Q&A
無晒6星卷添, 好多5星卡左係度
用唔用BIO 升好, 用左又有排儲
唔升啲BIO儲黎做乜?
升裝囉
唔知你升緊乜
唔知你想打乜

BIO selector可以有好多用法
唔該晒各位巴打解答,我會儲下水晶先

之前係巴哈,睇左個話無課玩家打影域30層嘅文,以為幫角色買制服係主流必需添,好彩係度問一問
Bio selector用晒黎做wb肥料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞