[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
search marvel有幾隻app,係呢隻最新?
快D出star lord新 skin la
D榮X同混沌代幣買咩先啱?
J完post唔係好覺有講到
係咪有tg gp?
隻鍋物先我買硬
唔怪得每週登入送hulkbuster 原來用hulkbuster出新skin
屌 可能要買哂2隻整ironman隊
要課金了
新手黎講應該係換生體,睇返邊隻角有用就去換(無記錯混沌代幣好似有得換狼人,狼人係拎黎做工具人用,可以換一換)
跟住captain marvel你急既都可以換定,應該遲下電影有翻身,唔急既就留住d代幣先都ok
已經為左新skin做緊準備,升緊Hulkbuster 希望真係有用
唔洗驚我T2埋等緊
2隻都6星6紅但乜裝都未升,wm應該未t2到住,hb就應該t2到,媽呀
點知廢既就好笑
鍋物先到底可唔可以洗底呢
想問多咗既鳳凰羽毛可以用去邊?
用唔到再打咪哂咗
唔驚就算廢都會買......
買黎J都抵
如果hb2.0有招技可以召募bruce出黎打就....

FF
唔想課金呀呢排手緊

最後揀左iw thor
我會建議課制服,始終月卡角你微課好難一時間升得好隻人,你6星進階完之後重要慢慢儲生體先升得齊佢件裝,重未計t2果到又要用佢地既生體,而且呢家im cap gg果d應該都好快出齊t3,升佢地用既資源又比較少,相對下你升完佢地之後又可以即刻投放資源去其他角到

sorry for 1999
咁搞法真係有排都唔洗買6600
佢課制服既話可以睇下23蚊1000水晶個包仲有冇,呢個係最抵玩,夾埋水晶月卡可以係優惠期內買到3套
課金啦
鐘意既野 愈快買愈好
lm
新手想問下punisher制服係咪得最新個件值得買
有多石可以買
盟分要高要升爆天啓 機堡 冬兵 Antiman Nova 黑豹/T3隊長
卡片 烏魯 同位 要高攻 忽防 特裝要200%加攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞