[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
你升完Lv佢有無加返個Lv俾你先?

之前聽人講升左美隊去70Lv,打返一般傳說戰鬥
佢都係俾返個60Lv美隊你用
一早滿哂裝
等埋電影先用券T2佢都未遲

點解唔係品質7
wa diu 洗到最靚啦已經
你就好啦, 我連洗忽防同CD 都好難
正wor有BIOS換
可以升埋件GG衫上神話
新手靠獎勵儲夠石想特價買ws新制服
(打時間線見人im新制服勁到痴線 但無咁多石 )
想問係咪要買咗500石新手優惠先
照計買咗ws係咪就無咗新手優惠

定其實應該留石上到再高啲level
再等制服特價
利申,其實只係keep住啲ws生體未開角
等過多兩日獎勵直接送隻6星
陣間睇下先
但避唔到招都係打唔贏,比佢打中幾野就收皮
就算品質7都係頭兩屬多1.5% 咁大把

不過唔滿意其實可以再洗既
我尋晚都睇左 睇埋留言
係喎 仲可以用紫石抽
我仲戇鳩到日日用碎片抽x基因
用一萬石有一張高T2, 頂早一個星期課金真係用左一萬石到,好dum春
用一萬石有一張高T2, 頂早一個星期課金真係用左一萬石到,好dum春

你確定?
高6咋WOR...唔係高T2呀巴打
難得有人買極限
CA 果版lvl 68 24裝 回血特裝先過到 rare uni
gg 果版我覺得仲難,仲差<5hits
gg lvl 68, 23 gear, 160 proc, mythic uni
係wor睇錯,自膠

新手有D唔明想求教下,其實無課係咪先用水晶買制服好過買dx包?見到要4個xmen升晒T2先可攞Jean,反而用相同數量水晶可買六套制服,變相可早D幫到手打6層影域?
6600 dx pack多出黎每日兩場既資源,我覺得長遠抵過買uniform
我唔小心買錯 本來已經都唔覺得會夠打
家陣買左就想打左佢唔好哂
咁我都裝個回血比CA再試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞