[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
damage proc姐係咩?
其實我唔明 裝左先洗卡 同唔裝洗卡有咩分別
拆返出黎要水晶,你裝左先洗陣間洗左7野咪要keep住用
咁反正都要用個張卡咁洗住用都一樣既姐
請問custom gear 個damage proc 即係咩
增傷
又唔係咁講
如果你有張卡一拎番黎已經又加攻又有CD,另外你有張雷神3卡,未洗屬淨係得d 減異常狀態之類,咁你梗係用住加攻加CD果張普通卡先啦,雷神3果張就洗好先裝
高t2 係咪只要隻野精6就用得 裝同角色都唔洗60lv
唔使精
齋6星就用得
dum比隻ws好唔好
梗係唔好
用係啲farm唔到既角色到啦

點先快d有?
想問黑豹3300個包 除左解mode 黑豹套衫 卡 之外 係咪會有張t2卷?
中間立即完成
唔同,你一路洗係一路變緊你自己個戰力
即係可能你本身夠30CDR
但你一洗就得返25,即係差唔多每招都慢一秒先CD完

出技個手感唔同哂,唔止輸出,隨時生存力都下降

所以一定係砌左套堪用嘅卡組先,再一路洗一路精進
高T2一定係俾 3子 > 月卡角 > 生體券角色 > 刷關刷到角色

WS仲要係劇情1-8嗰堆素材減半角
可以話係用券排位最低下階層嗰堆角色
我都賴左野
本身冷卻33% 忽防得14%
換左送個張卡推忽防上23% 點知冷卻得返24%
洗好先換就無問題,因為自己知個相差幾多

但一路洗用緊既卡組,即係將個不穩定性放哂落運氣度
隨時一個唔該洗走所攻5%,又係全個pool角色都弱哂
無諗過換一張卡 冷卻差咁遠
又無水晶學人抽卡

我依家用緊既卡組
絕對唔係課金嗰啲怪物級P卡
全部都好易拎到唔洗靠抽

由左至右
1 - 影域打第6,11,16層揀最右會跌,再唔係聯盟商店抽卡都會跌
2 - Loki 雷3制服神話時必出
3 - 刷Groot 次元裂縫就會有
4 - Thor 雷3制服神話時必出
5 - 刷Loki 次元裂縫就會有
T2一隻要成千彩石
那有石,你老母
新手玩左2日
劇情卡左 影域打左一關
隻小紅又未60lv
唔可以T2
其他野又唔夠打
都唔知做乜鳩好
1-8章果啲角先用料啦
其他用卷化算啲
刷1-8關既BIOS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞