[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
唔該巴打
制服卷對新手老手就算係課長黎講都係唔抵
角色就永久 制服就
所以我上頁個回覆都講
唔洗睇制服太重,你當係個角色既power up parts咁,有多餘本錢先買

下個meta隨時已經俾新服打到趴街
每星期極限盟戰打齊十萬就有8粒6星石
但你課月卡要十日先有750

不過如果你好急住提升實力咪課咯,呢種角色養成遊戲,快有快玩,慢有慢玩
如果你係新手大課長 咪抵

每日過10萬分ABX 都送有1粒 6星iso8
影域又會送最少兩粒6星iso8
iso8 唔算難攞

ISO8 卡 特裝 制服升級
上面4樣無課都可以慢慢farm
唯有制服本身同Magneto Pack 依啲無得farm

如果課長想用錢買時間 就買咩都無所謂
無課同月卡玩家則只會用水晶買制服同Magento Pack就算
呢隻game除左 三張月卡 之外
無咩係特別「抵課」

全部都係睇你急唔急住要
個個人情況唔同,唔好再問邊個包抵唔抵
自己諗諗佢有無需要
想問下而家個6星同位素包買唔買得過?
如果你係新手大課長 咪抵

每日過10萬分ABX 都送有1粒 6星iso8
影域又會送最少兩粒6星iso8
iso8 唔算難攞

ISO8 卡 特裝 制服升級
上面4樣無課都可以慢慢farm
唯有制服本身同Magneto Pack 依啲無得farm

如果課長想用錢買時間 就買咩都無所謂
無課同月卡玩家則只會用水晶買制服同Magento Pack就算

我依家連呢粒都懶得拎

無課仲可以睇情況買2600既高6券既
打組隊第一次見到橙色箱
正 開個下好撚爽
我最高都係藍色
開紅箱嗰下應該會射
龜波氣功
嘩屌
岩岩打SL
D first time reward係咪比Nm刪哂?

另外有冇咩提議 唔夠力
一隻快銀抽哂六隻啦
要用物攻英 我通常留狼人同2099打呢關
用左
屌D角太細力
禿鷹 + 血GG + Anti Venom 試下打下

唔得就由得佢啦,26-30層啲獎勵本身都無乜特別
啱啱係YouTube睇到,原來wbu d箱係會出ctp/p card
好似要打到上藍箱
岩岩派左400石
已買Hela制服
6600之旅正式開始
忍到手唔買新制服先算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞