[I/A] Marvel Future Fight [19] 無限之戰 - 買制服睇一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
你收皮
點解要咁話我
我認真問
有冇Max lv盟收我
新手玩左10日
依家38lv
Id:KeepYourMoney
我都想問,有個揸住紅白藍盾個個係咩人黎架?個時有時又唔同左色既
仲有個有對火翼,紅色頭髮個個又係邊個
呢隻垃圾game成日出埋啲奇怪角色
火翼果個係神枱角色
火鳯凰都唔識 x-men漫畫差唔多係最強
唔計marvel universe d多維度神 佢應該係數一數二
紅白藍盾應該都係隊長果類
Hide Blocked User - 生化吉兒

並唔係針對你 只係覺得咁玩同d小學雞小圈子post差唔多
真心
你收皮
點解要咁話我
我認真問
我都想問,有個揸住紅白藍盾個個係咩人黎架?個時有時又唔同左色既
仲有個有對火翼,紅色頭髮個個又係邊個
呢隻垃圾game成日出埋啲奇怪角色
火翼果個係神枱角色
火鳯凰都唔識 x-men漫畫差唔多係最強
唔計marvel universe d多維度神 佢應該係數一數二
紅白藍盾應該都係隊長果類

呢個真係宜家先知
屌你我真係唔知咩狀態
屌我真心唔知嫁仆街
真心問個個以為我假膠
我成日打親都比人封
柒頭吉兒
好陰公真心唔知都比人話
我堅係唔知果個要用陷阱免疫定係其他免疫
你唔話自己係新手咪無事囉
如果係企喺到3個圈應該就陷阱既 你打咩中架
新果個proxima midnight同尋日個盟戰
屌佢老母
買左真係冇得唔打
打啦咁又要買制服
買啦制服又要升埋
升埋都可能唔多夠打要 lvl 60+

總之就岸鳩啦,我仲要未買BP ex
btw 我手殘,用20% 回血,同埋好似係70lvl 唔係68, 24 gear
不過成場唔一定齋打pm, 可打下cg

gg 打thanos 果關我覺得仲炆
新手一問
玩左4日
而家主力有小美 雷神 美國隊長 全部都有制服
只有升小美57lv 裝備全部+18
打贏左影域第一層送T2卷
係咪應該比小美食完 再升其他?
有勞巴打
美隊千萬唔好用t2卷
就咁用素材T
好 唔該巴打
另外想問下 係咪升完小美就去升美國隊長?
同埋我而家57lv 一日大概升到1lv左右係咪正野?
好多問題 sorry
要睇下你有咩野係身
其實有d野可以同步進行你可以同時升美隊同雷神
然後有進階卷可以升月卡角果d乜柒韓國妹咩風花雪月呀果d
同埋咩係咪正野
其真如果故事你未打到後期你可以試下打特殊任務我自己幾鍾意打特殊任升級
同埋升咩角你可以再問下其他巴打或者睇第一頁同巴哈
因為我雖然唔係咸濕仔
但我通常剩升女角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞