紫色手指公 (128)

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
Oscars一向都有立場,我到宜家都唔明點解當年唔係12 angry men
應該又係同當年政治問題影響,所以拎唔到唔一定係差
Star Trek vs SS
starlord留底陪佢
ironman 1 都三件甲,就係見到主角係咁改良自己都吸引好多
又可以賣多d玩具,從來多導具先最賣錢
所以batman一定好賺過superman
YES

之前又話有套BATMAN SOLO係BEN AFFLECK自己做同埋導

又話BEN唔做導演....又話連BATMAN都唔做

真係好鬼亂
其實superman真係太神,好難拍得掂
Jl最尾一個出黎做晒所有野
但我其實好造意佢地既角色造型
Flash除外
其實唔好下下超人情意結,拍到咁屈機咪得囉
動畫JL都弱化左
一係再玩多d,全部年輕化,二十出頭,唔好三十歲
超人漫畫早期都唔係強得好緊要
JL打後打darkside 先強返
搵左jared leto做joker又話要搵過第個拍套joker origin
講起就嬲
Jl拍到batman成個廢9咁
成日話要有超人先掂,仲要講到自己一無是處
Cyborg個身太slim 演員又路人樣
jared leto 真係笑死人 未上前吹到咁大

BTW 本身都期待BEN AFFLECK套BATMAN SOLO

而家連仲有冇都唔知
諗諗下不如拍superboy
但唔係conner, 而真係Clark Kent後生好過
Batman明明先係DC最受歡迎
Avg1都iron man救世界啦
但其實我覺得佢又唔係咁差
但套戲好小機會比佢表演
同埋唔知點解整左個mk設定比佢
人地marvel知道設計hulkbuster甲都cgi洗好多錢
所以特登安排同hulk平手,今次就唔變返hulk直接打低隻black order
因為你戰積廢點賣玩具呀

JL就安排batman d戰機戰車全部被垃圾拆,咁咁辛苦整出黎咪好on9
宜家賣玩具仲係the dark knight時期的車呀
dceu個d無人care呀屌
都唔知邊個天才咁安排
比較鐘意睇batman,ca呢d
能力唔算特別突出
但因為某d原因令佢地可以係一個充滿超能力既團隊入面,做領導既角色
希望a4 ca會有好d表現
我個人幾鍾意BEN AFFLECK做老爺...真係好大隻好橫

BVS DIRECTOR CUT VERSION 前半段BATMAN幾正

但一句MARTHA....
我想講batman救超人老母個段打機做得幾好
好有batman feel
有打開batan game就明
Why did you say that name?
Batman根本最有潛力拍得好睇
Gadgets+武打技+tactician+智商+陰暗性格
Jl一套fuck up哂5樣野
ja whowho! Martha!
Ja WhoWho! Martha!
仲有後宮
連矛都唔幫手執,useless
有打...真係幾正既...拳拳到肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞