紫色手指公 (128)

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
睇完第二次Infinity War,出面啲負lv究竟係眼殘定腦殘
岩岩想貼,真係好撚型
睇完更加傷感
why not both

I assure you, brother. The sun will shine on us again.

I, Loki, Prince of Asgard...
Odin-son...

The sun will shine on us again呢句好撚sad
果然表白完就會領便當
btw 好想支那快啲上
想睇支那啲女人哭喪
佢地迷cp迷到好癲
會搞哂聚會送小禮物一齊睇戲
呢集啲人氣高cp都收哂皮
佢地一定會癲哂
記得有張圖係支那智3包場寫住wedding
其實我諗左好耐cap個盾究竟係點固定係背同電單車上面
同埋我睇返CA2佢開廣播嗰段佢無啦啦有返兩條肩帶 明明去之前無廣播之後打都無
叫唔叫有bug
定係已經wow左
唔緊要,下集仲有盾鐵
冇睇過thor系列 對d眾神題材冇乜興趣 但睇左thor3又覺得算易入口
born to be dr.strange
而家先得閒睇返啲訪問
原來有個訪問有問到Tom Holland 如果Spider-Man要死 你會想佢點樣走
Tom陰陰嘴笑住咁答"I want it to be dramatic, I want it to be emotional, I want the whole audience weeping."

https://www.youtube.com/watch?v=5afmDWzAF_Y
諗起Mark叔一早spoil左個ending
Mark直頭差啲講咗Half
Ha...Everybody dies!
我都覺 後勁唔及tfa
個下Don勁嚴肅咁話dude
仲叫人cut左呢段佢
https://everylittled.thenewslens.com/article/94809
膠卷考古:被Marvel連夜銷毀的失傳超級英雄電影
Everybody die in the movie
dude
not everybody die

再透得準確啲
啱啱睇完 冇上一星期成個影視台都係IW po
睇完好唔開心 thor話自己冇嘢可以失去 spidey最尾嗰下
最估唔到三巨頭都冇事
最衰中左紅骷髏同嘉魔娜死嘅劇透 不過我咁遲先睇冇得怨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞