紫色手指公 (128)

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
rabbit
而家我地post真係越黎越多懵撚on9仔
新人入到黎唔識守規矩已經夠垃圾
仲要基本尊重都冇 叫佢港豬都侮辱左港豬

嗱 我唔係直接quote佢叫佢on9仔
冇唔尊重佢架
自己井底唔洗衝出黎...
漫威總裁凱文費吉(Kevin Feige)看了某一集的《廢柴聯盟》,覺得兩人將喜劇和動作元素結合得相當好,直接點名要找兩人聊聊。

其實KF真係神黎架....知人善任到一個點...
結果呢兩條友仔幫Marvel賺左幾十個億
Paintball個幾集真係好正
gamora 真係trap in soul stone
相反dc個邊flash導演無記錯換左二次
宜家都好似未肯定導演邊個
我有ff過,如果成個mcu都係羅素兄弟拍會點
希望gamora 可以出番黎 或者starlord留底陪佢
Dc唔止個宇宙亂,連選角
導演都亂到爆
我ff緊,KF搵埋佢地一齊研究phase4發展方向
俾返我新朋友tree我呀

唔係話黎緊會搞自己公司拍其他戲咩?
唔係打j,但我覺得ca2真係拍得住夜神三部曲既水準
Community同Arrested Development 最擅長就係多線發展最後匯成一條線,無諗過呢招咁適合用嚟拍Avengers
其實點解aou香港票房可以排第二
Phase1劇組/行內好多人低估Marvel (其實正常嘅從來冇電影可以玩咁大) 所以佢地諗野好短視
avg 1的熱潮
不過講真,唔係因為當年marvel咁慘都唔會玩到咁大
絕境先會成功,如果佢地仲有spiderman版權分分鐘華納咁
睇下Oscars班老野點派獎就知
好彩佢地搵im打頭陣,引到人追落去
如果用hulk或者智1都未必攪得掂
睇下邊部啦....TDK就冇可能架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞