紫色手指公 (128)

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
想入都入唔到
CAP同圓盾係絕配
UK一樣有得買
無乜得揀
依代個柒盾真係無眼睇
㭍又唔係嘅
其實我幾鐘意a1件衫
咁先似英雄
但可借太淺色,同埋頭盔改左封耳仔
同赤手空拳打冇分別
唔係既 個盾既設計係令到近身攻擊力上昇既 不過無左遠攻囉
Btw早排先知Scarlett Johansson 又離左婚
護臂就護臂啦,盾
帶埋新仔去首映添啦
下集會有新衫喇掛
而家果件係CA2開始改出黎
想知TVB 會唔會又譯Vibranium 做防震合金
緊住原來係著番a1個件
反而我覺得im可以唔洗轉,但marvel點會
Colin Jost
最搵錢係佢,一定出新
下年套A4真係好神秘
Btw 點解冇人訪問肥登點睇今次套infinity war
"I'm less tired, and exicted because I don't know what happens, and, you know, a little jealous."
"Well, they [The Russo Bros] got the Guardians in there, and every living human being who wasn't in a Harry Potter movie is in this film. I don't envy them the gig - there's a reason I said two and out - but I do wish I had gotten to play with those characters a little bit."

https://www.youtube.com/watch?v=37abXW7Zi9A

算唔算?
睇下mk3同4
再望下mk46同47
點都會死隻新既出黎
下一套cap suit分分鐘係最後一套
translate: 車,你咁多靚牌係手,套戲實收得啦
下年CAP個套如果出返圓盾我都可能買
點解個個都覺得cap會死,我覺得雷神死嘅機會大喎

身邊啲人死哂,一心想復仇,分分鐘下集同Thanos攬炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞