紫色手指公 (128)

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
其實NP係Thor入面真係好麻麻
當然本身角色冇得發揮係重點
如果Jane唔係NP做應該真係會睇到人好尷尬
我覺得佢係戲入面表現到好明顯地唔想拍
係呀, 以佢既級數拍到咁
但同時Jane呢個角色又係冇發揮都係事實黎既
Aubrey plaza另類氣質 不過都幾正
無睇legion
個故仔冇左jane都得
啲地球人得博士有啲用
套戲麻麻
本身都期待特登入戲院睇,結果.....
如果Salma Hayek(戲入面做火力克老婆)入埋MCU都幾正
MILF再添一員
套野叫average 啦
Legion唔係個個岩, 好experimental, 但第一季第7集世界級正
諗住追完第二季開始睇Fargo
Btw, Noah hawley 話受到winter soldier 的 political thriller 啟發, 計劃拍的Doctor doom solo 會加入political thriller元素
我幾鐘意呢套喎
本身都預佢鳩鳩哋
睇得幾爽
Samuel l jackson同Ryan Reynolds 鬧交好有火
FURY 鬧人勁太多
呢啲擺明唔洗用腦睇完爽下就算嫁啦
聽佢地9屌都好睇
如果Ryan既角色係變返deadpool
Btw未買deadpool戲飛
唔係呀,女助手幾正咁
根本俾錢睇佢兩個互屌
講緊對劇情幫助
get 錯咗sor
Domestic: $338,332,540 37.4%
+ Foreign: $566,700,000 62.6%
= Worldwide: $905,032,540

都係嗰句,Thor 最失敗係完全拍唔到點解智會對地球咁有感情,根本幾日加條女就可以令佢王位都唔要要專心保衛地球係0說服力
未出過國生活嘛
我當年去完泰國都想即刻移民泰國
Hong Kong $8,043,759

darcy同個intern
Dracy鳩下鳩下咁仲正過Jane
不過我覺得dracy同mr robot個Darlene 有啲似樣
max homemade cupcake
Max
其實應學返漫畫咁係地球生活返多年會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞