紫色手指公 (128)

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
唔恥笑佢啦我
不解之謎
Aou尾話detect到墜機 可能走咗去斐濟
但最後架機完整無缺係第個星球
IW洗左底啦
黑豹夠係啦,又話點解唔搵隊長同bucky
根本直到輸之前都係搞緊家事
到醒返佢堂弟都send緊戰機出去
點有時間call
Ca不嬲唔係英雄主義想自己打哂
佢集集都係part其他人打
Ca1都話武器唔係最重要
你要火力可以call戰機或者自己揸
要backup可以帶定一隊人
Team work先最重要
係最後quinjet嘅signal去到嗰度,之後就detect唔到架quinjet,認為佢可能墜機
睇完iw見佢wfc ross即刻中意返佢
都係 最尾搵Sam
我自己腦都補覺得係fiji有蟲洞通去sakaar所以fury detect到quinjet signal係fiji無咗 以為係墜機
一樣
依幕型到痴線
呢幾個都係出任務先拍得好睇
一去到打仗咁就點拍都死
就算拎佢地去boss fight都好難拍
屌,尋晚嗰個Red Skull個post post完先俾呢啲偷片page當自己發現咁
根本d人唔識貨
見人個能力唔係最勁就話廢
我就係鐘意普通人組無特別能力
明知唔夠打都去馬
出面負level次次睇完肥登cap都話佢廢呢樣果樣 又話佢盲目愛國到CA2/3先醒
而家係RHODEY.....唔係WALK MACHINE
個個post都見到dc或成為最大贏家
屌,二戰時有邊個唔撚愛國嘅會咁想參軍 咁佢雪完70年︳仲有個咁純粹嘅愛國心有幾奇
點解我反而明佢D廣東話,但唔明成龍講咩
有GG贏未來
第一句:????????
第二句: where did you learn that?
第三句: they are brothers
Dc仲唔快d拍多幾套 jl ww
女人好易老
第一句係 XXXsing tiger
北京個程師傅?
第一句: XXX sing tiger (chu sing tiger?)
第二句: where did you learn that?
第三句: 北京個程師傅?
第四句: they are brothers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞