進擊的巨人 105 凶彈 中文 集中討論

528 回覆
28 Like 56 Dislike
我估係艾撚仇恨爆衝。
島內意見未一致,可能有主和派(讓),艾撚派,或者係聯絡其他國家合作(阿爾敏)

依家讓會覺得屌你老母,艾撚,咩都未傾好就我行我素。

另一方面艾撚應該覺得時間有限,速戰速決,全世界宣戰都無所謂。
個戰術我估係吉克度出黎,艾撚唔似智將。
應該有d意思掛
無理由無啦啦整死佢又唔講返咩原因
除非真係純粹整死個4年前既戰友
俾我地睇下佢地有咩反應
好明顯賈bitch認我沙沙係射死門口保安果個人認住黎射
Cls佢定位係神槍手,戰場既作用係後面保護隊友,好多集都係佢神射救人
亞爾敏拉艾撚三笠上黎果下
眼神好似講緊: 唉我話左你架啦依家出曬事喇
創哥好鐘意玩黑色幽默
萊納果期戰士都係死於自己專長
莎夏槍法咁勁 結果比個細路女一槍射死
可能三年前成隊艦隊就係吉克派過去勾結島內
講個計劃畀佢哋知
同埋提供技術畀佢哋發展
唔只係吉克條o靚一個人
吉克邊有兵權調動艦隊呀
佢淨係負責統領巨人部隊
似係佢係軍隊入面收左d靚黎用多d
例如揸飛船個nigger
真係神作
吉克條靚係對吉克好執著,令到車力留意佢
我估都係得佢條靚跟佢叛變
牆內班人好明顯想主和
艾倫咁開戰同話比人聽牆內班人真係惡魔無分別
引哂全世界人圍攻
唔講要殺哂全世界人咩
我覺得最後d配角都會死,柯尼因爲狗衝所以死,讓因爲被激將所以死,死鬼哂
艾倫咁諗姐,之前仲有一次佢咩住三笠一樣發動到座標,阻止萊納個次

BTW,哩D仇恨既輪迴其實睇到人好心酸,諗起套伊迪安

你殺我老豆,我殺你條仔,你炸我星球,我滅你國家

已經無邊個對錯,只有等到仇恨累積到邊個地步其中一方會死晒為止
有巴打話過之後三個月係咩追擊學院,主線就停足三個月

堅定流?希望流
個次發到座標咪用拳頭打落佢老豆前妻(變左無腦巨人)
即係掂一次可以發動幾次
若果係BADEND
一係就全部超巨踩平世界,配角一個個戰鬥中死去,世界和平END
一係就全島人俾人圍攻死晒,世界和平END
應該係掂住就發動到
冇沙夏都打唔贏皮克
係佢爆左負責皮克正前方個炮台嗰隻兵個頭阿讓先可以衝入去放雷槍
點會一啲作為都冇

BTW rip sasha bb
屌你老母賈碧
莎夏死係佢無護甲係心口。
法爾可一撞,救左讓同嘉碧。
諌山又贏,個陷阱士兵原來係新角色。
唔用上帝視睇,我無咁憎嘉碧

巨人真係好撚好睇
得罪講句,好似谷左成個月終於有得射咁撚爽
好多漫畫寫既角色都係打不死,到最後結局篇先係咁死。
巨人作者成日失驚冇神就整死d角色,好有驚喜,令人又愛又恨。
唉屌 係咪之後個三期都係巨人高校?
冇confirm過呢樣野其實
果時掂女神都有回憶跑出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞