進擊的巨人 105 凶彈 中文 集中討論

528 回覆
28 Like 56 Dislike
睇多次發覺柯尼安慰佢地<-睇落人之常情 但係間接令莎夏被殺 本身莎夏同讓仲望住出面戒備緊 係柯尼撩佢地講野 令佢地放鬆左 無睇背後
吉克點可以咁快死
依家得番佢有皇家血統又可以變巨人
即係只要吉克變巨人 艾倫再接觸佢就可以發動座標力量控制城牆內個班超大型巨人
100話最後 艾爾迪亞人已經比全世界正式宣戰喇喎
艾倫咁都叫太快宣戰 唔通等到全世界入侵島內、吉克死埋果陣先再宣戰?等死咩
我又唔信阿撚係衝動潛入去
應該係進巨睇到啲野
加獸巨有計劃解放艾人
希斯特利亞都得
點解唔係左膠讓
要接觸有皇家血統既巨人先得
女神唔係巨人
由巨人一開始到而家,調查兵團為左救艾倫犧牲左好多人(兵長班,城堡戰等等)。每一次都係因為個信字令佢地搏晒命去救艾倫。會唔會令艾倫有個錯覺就係佢做嘅每一個決定,調查兵團都會無限support佢?但士兵都係人命,係咪每次都好似之前團長咁,一班友去送死就係為左艾倫?(真係1999左 )

Sasha rip
屌, 加bitch條死八婆幾撚時死
我覺得係艾倫睇到D其他人睇唔到嘅未來
有張圖兵長講左句不過還好 一切都係艾倫預料之中
皇家血統就得
無講過一定要皇家血統既巨人

我諗唔殺吉克主要原因都係佢知道太多情報
同埋得番一年 可以拎番去比合適人繼承
依家牆內巳經叫做艾爾迪亞帝國
好想知依家咩環境 不過又要等一個月
如果你話內閧係指讓怪艾倫的話
其實由讓加入調查兵團個時已經係咁
讓希望艾倫記住自己的責任同重要性
讓係負責係艾倫腦衝個陣叫停的角色
(好似係
話唔定佢巨人能力係預知未來
因為暫時黎睇
得梟個陣會無啦啦講呢個時間點既人個名
而呢件事無發生係其他巨人身上
所以艾倫先咁有信心腦衝入去
但應該唔會係萬能
如果萬能 佢就應該知道白薯妹比人隊冧左
除非佢既能力只係 知道下一個繼承人既記憶
咁就可以解得通
我自己都係buy佢知道某d未來
馬來同世界會向牆內宣戰只係因為我地上帝視角先知
牆內人一定唔會知道
但艾倫好似預左會宣戰咁係宣戰前寫信比牆內嘅同伴
再係宣戰一刻反將對方一軍先
條弱智妹幾時死
佢大佬幾時轉左陣營
佢遲啲會唔會變其中一個重要角色 描寫咗咁多 啫係唔會死?
應該無咁快死啦
莎夏無立flag都領便當
明明讓立左幾話
我估去到島佢會180改變 可能遲啲變主力
賈碧英文名係咪叫garbage
7月再繼續
以前三笠見到艾倫比人打會好嬲
今次佢個樣 話你知
佢都幫唔落艾倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞