進擊的巨人 105 凶彈 中文 集中討論

528 回覆
28 Like 56 Dislike
白薯妹
你慳D啦!
屌加比死全家就岩
aggre

好撚煩

唔好以為細路就大撚晒
屌你老母 殺左條弱智妹佢啦
估唔到竟然係猿生有條𡃁跟住佢
呢個世界左膠就係咁,
一張細路死係海灘相就收難民,
第二度一日唔知死幾多人又冇人理
其實都唔可以怪哂艾倫 莎夏果陣放過左加比 自食其果
但係莎夏之死搞到艾倫 同調查兵團內鬨 想知點走落去 又要等一個月
條𡃁唔記得之前有無出現過
條𡃁咪演講開始前推車力同顎巨落坑嗰個士兵
個鬍鬚士兵係女人?
輪佢
法爾可可以留低 但賈bitch一定要死
次次都係靠女人+細路呢個身份走甩/殺敵
做乜可以內閧,每個人個樣都好不屑艾倫咁。讓仲將薩莎嘅死推落艾倫到,屌打後仗就預左會死架啦。仲有,兵團話唔相信艾倫,但事實上又有靠艾倫能力,而且兵團班人唔係咁天真,以為自己國家可以偏安一邊下話,人地馬萊都話宣戰,戰爭只會自動找上門,艾倫都係先發制人啫,咁都被人話,天理何在。
左膠讓真係好撚煩
加比真係成套最煩既角色
問題係艾倫我行我素
鍾意做咩就做 未傾好就有理無理衝左入敵陣
全程只係單方面寫信指標比兵團要點做
逼住兵團一定要佢救佢
仲要黎個大屠殺加重個仇恨
咁咪姐係叫全世界人圍攻牆內
最後個幕有吉克
會唔會俾莎夏食左佢
但佢既死唔知仲有咩意思
無理由無啦啦要整死佢

但佢話斷左氣 好似打針都起唔返身
白薯女
依家仲要靚女左先死
艾倫得返幾年命
佢大佬得返一年
而家行動有猿生幫手 其他大國又未太識打巨人 其實係最佳時間
無錯

本身仲估島上人同世界其他國家合作呢次作戰, 但原來係馬萊之前叛變既人黎, 即係全世界仲係咁憎艾爾迪亞人, 牆內vs全世界呢點仲係無變過

所以我認同漢吉所講, 艾倫太快宣戰, 太衝動, 而家全世界一有機會就會集體攻島, 艾爾迪亞人始終都係好大機會滅族

btw sasha rip
其實咁樣又有兵團嘅道理,追求自由嘅極致就係我行我素,變相令到兵團嘅重心落左係艾倫一個人到,會影響之後大家嘅士氣。不過,如果從結果睇返件事,就覺得艾倫雖然冇同兵團好好溝通,但就靠2者之間嘅默契打爆敵人,都算功大於過,只係當中產生嘅信任危機唔能夠忽視。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞