[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (18)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
日前爆料大神 @Evleaks 曾透露 Pixel 3/3 XL 將在秋季推出,機身採用全面屏設計。近日,另一名曝料者 @VenyaGeskin1 貼出了 Pixel 3 的渲染圖。從圖上看來,@Evleaks 的消息是對的,Google Pixel 3 採用了四面等寬邊框的全面屏設計,的確讓人眼前一亮。電源鍵和音量鍵都位於機身右側邊框。

至於硬件方面,預計將配備 Snapdragon 845 AIE 處理器、6GB RAM,採用後置雙鏡頭,擁有 HDR 升級演算法,搭載新一代的自研圖像處理器優化成像效果。系統自然會是運行 Google 最新的 Android P (Android 9.0)正式版。

睇黎XZ2P未必輕易贏到 pixel 3, pixel 3又玩雙鏡 又有新ISP
真係要等實機岀先知誰勝誰負
1399 vs Pixel 3
Pixel 3
咁個 front cam 消失左?

Interesting
撚有po

日前爆料大神 @Evleaks 曾透露 Pixel 3/3 XL 將在秋季推出,機身採用全面屏設計

中文傳媒不了
假㗎屌 有呢張圖係因為Google app beta有張圖係類似嘅樣 之後有人整咗呢張圖出嚟 9to5Google個編輯話唔應該因為張beta圖作咁嘅猜測 中文傳媒
大家都有獨立isp
分明無寫岀來啦 佢無講話有喇叭添
一定無喇叭啦?
全屏喇叭可以放低,前鏡放邊
張圖唔係evleak放 未必真
佢話全部等邊 無話條邊幼到放唔到鏡頭
我部xz1 一用type-c轉插再加typeb線充電,個mon的touch就會極敏感。係咪佢唔食副廠線/唔可以用轉插?
xz1 快唔快
搵到XZ2有隻3D貼唔錯,無白邊

係貴咗少少
圖?
黑面咁柒
得黑色無計
套 any link?
【索尼Xperia XZ2手机壳防摔硅胶超薄软壳保护套索尼XZ2手机套】http://m.tb.cn/h.WAiiyA1 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥2emS0vkKS49¥后打开👉淘宝👈
thx
就咁睇,我呢隻好少少
我貪佢幾蚊個咋
都係柒
蕉神幾時出套
蕉神都比個灣背玩死
btw遮logo貼 等蕉神軟貼好過 xz1已經薄到不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞