[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (18)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
XA2U mon係大 但mon唔靚吖嘛
XZ1個餡靚好多
遲下等android p睇下有無得救

天生bug 來
要怪就怪Sony d 垃圾rom 唔tune好d
加油,頂唔順,係smt 出咗XZ2 , Z5P 仲值930

XZ2 HKD 3,798 減哂所有嘢後
z5p個design都算係OmniBalance巔峰,同依家啲手機比依然不落下風,可惜粒810係最大敗筆
同埋佢可能係最後一部跟機有手繩位嘅旗艦smartphone ,我諗就算將來出新機都唔會捨得賣
輕輕一推
好似冇
xz1平左50 3300
用systemui tuner係navigation bar加粒power掣用
唔知岩唔岩你心水

謝謝巴打分享
https://www.sony-xperia.com.hk/dealer.php

喺唔喺上面個list先?
係啊 星際3樓i mobile
仲送一堆黃豆
黃豆係乜?

我係price.com見佢寫3350,即係有得再減?同埋有冇送"原裝機套(價值$398)+旅行袋套裝+送咖啡杯一對"? thx
我無問價佢直接報3300
黃豆咪就係下面果set野
無聽過姜太公和記?

粗口王:哈!屌佢老味hi!簽鳩咗我...依家一簽就兩年,唔知佢送撚左粒黃豆俾我食呀嗎
和記仔:送黃豆!

粗口王:唔撚係牙?屌佢老味又送乜又送物呀嗎,佢最撚興嫁啦!最拉尾睇吓,屌你老味!屌你老味黃豆咁撚大粒果d唔知乜撚野,屌你老味攞撚左你要丟果d野
和記仔:係咩?
sorry真係唔識,大叔少上連登
都好耐 要重溫下

https://youtu.be/-sv6XvoDlPw
我揀黑色 hybird + imos
半年冇事冇幹
原裝機套比左黑色我
雖然只係頂住先
冇得揀顏色?
我係諗走佢先話送果堆野比我 我都無留意係咩黎 返黎開先發現
不過我唔鍾意呢隻套 已經訂左香蕉套
只係未到用住先
而家信和賣緊果隻玻璃貼好似ok 全透明中間好似無彈起 不過d膠積幾明顯 佢話過幾日會消失 用耐d睇下點
原裝機套比左黑色我
雖然只係頂住先
冇得揀顏色?
我係走佢先話送果堆野比我 我都無留意係咩黎 返黎開先發現
不過我唔鍾意呢隻套 已經訂左香蕉套
只係未到用住先
而家信和賣緊果隻玻璃貼好似ok 全透明中間好似無彈起 不過d膠積幾明顯 佢話過幾日會消失 用耐d睇下點
Touch Cover?
昨晚去買耳機好似仲有藍色 wor
其實我係想買XZ1做孝子機,我諗我阿媽應該對個套要求唔高

利申:自己仲用緊LG V10
咩叫off screen widget 有finger print
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞