[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (18)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
睇三叔amoled我會作嘔
我之前係用xz x-reality for mobile 藍推到64
XZ2 淨機過200g...
我換左XZ1 加devilcase .都未過190g....
都唔知sony 做乜9野

利申:一直用sony ( TX => Z5 => XP => XZ1)
XZ本來已經偏冷,仲要再推…
戴咗防藍光眼鏡?
我懷疑張貼防藍光
不過習慣呢家野 一個月就應該ok
如果xz1相機好少少就真係完美
再整厚少少,去到平鏡,再加大粒電。
你睇開10000k色樓上
防藍光貼係一樣on9產品
貼返d正常野喇
我之前用 Z1 又係暖色 mon,所以無事,反正以隻色先正常。Xperia 有一排係冷色mon, 包括 Z5, XA2。
超哂budget啦
新貼係日本未寄到
Z2個期6500k
Z3/4 /5個期11000k
Xz/xzp 8000k
Xz1 7000k
DoCoMo 正式發佈Xperia XZ2 Premium

日期未定

唔知會唔會全球同步
沒有更新相機系統就發布的某雙攝,結果還是注重攝影,8月不更新系統那就隨便吧

Sony mobile
佢拖到年尾先出真係自殺,到時855都就出喇
講左8月出
等1399算
根本半個 SOMC 就係喺到 develop 緊 1399 同埋等 5G,以家出d機只係拖時間同埋係 1399 試玩版。
佢咁玩法真係當消費者傻仔咁撚。都係嗰句,1399我會買,不過等睇sony mobile收皮
不嬲都係咁玩,Z1 個 4k 去左 Z3,CMOS 用足幾代。

SOMC software 廢係事實
等1399算
根本半個 SOMC 就係喺到 develop 緊 1399 同埋等 5G,以家出d機只係拖時間同埋係 1399 試玩版。
佢咁玩法真係當消費者傻仔咁撚。都係嗰句,1399我會買,不過等睇sony mobile收皮
不嬲都係咁玩,Z1 個 4k 去左 Z3,CMOS 用足幾代。

SONY software 廢係事實

買罪大任何產品要等第二/第三代
8月係日版
不過真係唔想再用amoled
以前冇錢搞要cut cost
今年就有錢搞唔夠人手
咁就加落 marketing la,唔係 development 唔使要咩人手。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞