[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (18)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
咁煩 $500幫你收左佢

我認我係
點2回事 xzp同xa1 plus指紋位個手感1樣
仲以為淨係我部機問題 搞到成日想換………
淨係 XZ2P 擺到 7 月先賣就知今年冇好下場,除非 1399 嗰部可以翻身
Xz2p唔係唔想賣,只係個雙鏡系統唔穩定先delay咁耐
第一版穩定系統早幾日先寫好
淘左水凝貼黎痴,效果比想像中好
膠貼就痴得多,水凝貼真係第一次痴...
比膠貼更加要有耐性

可以開始裸跑了
好廢
利申苦主
又唔滑
又易剷起啲邊
有得揀一定用番玻璃
我都用緊水凝貼 感覺都滑 又夠薄
只係比d硬物整過會留低d凹凸痕
我果款都算滑,暫時未起邊
我早幾日用緊玻璃貼,但啲full cover既玻璃貼都係好似之前三叔果種,四邊有膠紙然後中空
滑係滑呀,但內框起晒白邊,見到都燥
即刻換做水凝,一天光晒
玻璃貼我用開devilcase同imos
full cover嚟講又無咩問題
imos出左? 有既我用呀
想出部機比媽媽用
平時fb whatsapp 打普通game
希望相機ok 部機唔會發熱就得

如果計xa2同xa1plus邊部好d?
XA2 至少係高通先
打機一定係高通

xa2 la
你買邊款係滑,有冇 link?
淘寶最高銷量果間咋
水凝多痕都接受唔到
唔明點解有人用
痴包書膠上個mon
$2000有找 抵玩
都係等九月先入手xz2, 到時應該跌到四千中
其實菊花再怎麼吹,狗再怎麼叫都是那樣,誰讓上半年唯一能打的某aube加持雙攝到現在才完成第一版穩定相機系統,你破premium也沒有去年的優先等級了,畢竟全調去搞1399了,上層系統是sony mobile北京那群效率比lund還慢的做的,日方的底層也一直有問題,相機系統還打算直接移植RX系列,lund還打算一口氣把相機系統全搞定,雖然會分批次推送。中間還有個硬件調整,所以延期3個多月,6月份正式出貨都算謝天謝地了。

菊花真係好撚嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞