[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (18)

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
好似下個月發售
用緊xz2 有冇人用內置音樂app播歌果陣第一下要等幾秒先開始?
咁係咪即係無得搞

代理:咩話?
已屌3320$
Where?
助聽器幾時出
台灣出左價錢 NT$7990
差不多二千蚊一對
大家對XA2 / XA2 ULTRA有咩睇法?
3.5K樓上既機種, 有冇人用緊?
有冇D 嚴重BUG/硬件問題?
以前用NEXUS 系列遇過D BOOTLOOP/變磚真係怕怕...
大家對XA2 / XA2 ULTRA有咩睇法?
3.5K樓既機種, 有冇人用緊?
有冇D 嚴重BUG/硬件問題?
以前用NEXUS 系列遇過D BOOTLOOP/變磚真係怕怕...
Xz1先3300,做漸咩要買xa2
價錢有D距離喎, 差500/1200 一部
SPEC黎講XA2(/ULTRA)已經夠用
但唔知有冇咩BUG/ 或者支那組裝之類搞到部機有瑕疵或者BUG
所以想問下關於XA2 SERIES既用後感同大家知道既情報
都係個句,sony旗艦機個用料同qc先會好d
除旗艦外都係oem台仔代工做,唔係自己廠做
而且更多少好多
關代理咩事
係Sony 總公司既問題
香港市場 咁細 鬼理佢啦
Compact 機算唔算旗艦機
我發現旗艦機都係唔當襟用
日本台有得賣果d就應該唔係代工
xz系果d
鬼咩,呢幾年cut cost cut得咁勁
不過都好過韓仔既
我係話compact 機唔襟用 自膠
既有 XA2 ($19XX), 又有 XZ1($33XX)

個人認為無咩問題,XA2 大電,可以3日2叉。XA2 係近年 Xperia 最强,唔打大作基本上無咩問題。

從來都係一分錢一分貨,XA2 同 XZ1 差成千四蚊,睇你有咩要求la。
Xzp6月發佈7月上市
Xz2p 6月發佈7月上市
但今年內會發佈855
咁XZ3會唔會今年九月?
本來想要XA2做孝子機,但係阿媽想影相好D,應該會揀XZ1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞