垃圾OU仔俾2018 DSE考生的話

243 回覆
1266 Like 33 Dislike
OU BSc. in Electronics Grad
做左兩三年野
人工 > 30k
睇你自己醒唔醒同際遇既姐
真心唔覺ou有咩問題
呢度肯定好多垃圾00後 唔知早幾年前21分係咩環境
都高過dse 18% 抵玩
讀ou真心冇用, 老實講 , 早d出來做野晚上讀返個海外 top-up仲實際, 第一份工低d冇所謂, 做兩年野之後基本上冇人理你係邊到讀,除非你真係牛津劍橋果d

利伸,ou IT狗
僱主呢?

市民請你一定係僱主請你呀

仲有,每年訪問1000個人

連續十年ou都係排第尾 每年訪問一千人 就知咩事啦

一兩年算咩 或者係民調抽中公開大學嘅學生呢

樓主grad左,應該係2012或2013 dse.當年來講22先叫穩入8大。可惜樓主出世早同揀錯路,先入ou。
真心求問
想讀嗰科第一年淨收20個學生
用asso係咪根本入唔到
咩科呀?

中大人類學

之前20分派左去ou唔讀,retake一年入翻三大
有無ou ching 讀緊社科
prj多定individual assignment多?比重如何?
自認asshole垃圾先
黎緊9月應該入黎ou,唔想比人free ride搞到爛grade
我就唔信爛gpa都入外國大公司
但我信你dean list 無工見
讀完asso升ou
有無ou ching 讀緊社科
prj多定individual assignment多?比重如何?
自認asshole垃圾先
黎緊9月應該入黎ou,唔想比人free ride搞到爛grade
讀完asso升ou

大把人係咁 個cc上ugc數據都係4成度,其他咪讀其他
笑撚死
好彩我non ju升到恆大姐
ou旅遊讀唔讀得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞