其實點解有咁多人想去做空姐?

292 回覆
909 Like 117 Dislike
要命唔要錢
唔得 因為一定要放假比你
不過你如果想搵錢可以同人Swap機
或者Apply High density pattern
想比鬼佬機師既粗大肉棒抽插
地勤得皮3 4?
搵鬼做咩
人工會隨住年資升上去,當然唔能夠同其他office工比 同埋其實雖然有部分男同事係有錢仔入黎玩下yo下女,但眼見亦有好多男同事係腳踏實地跑鐘養家養老婆 雖然由女仔講出黎好無說服力但我個人認為一個家係需要兩個人一齊經營,男定女搵得多都好都要互相尊重同為頭家付出
睇你留幾多日
留得越耐越多錢
美國機都差唔多hkd3000起跳

如果overnight 就hkd 400-900 不等
睇下係飛邊道
Golden 888 8千
事實係啲人都仲係一車車咁入去做
講人工都無謂
會揀FA嘅90%都係私樓風流工
想要前途就唔會入行
仲有女人根本唔係養家嗰個,婚前婚後都係
最緊要份工有得玩 放工無壓力 多姿多彩
中環灣仔嗰班先係公屋大學生,想博嘅
不了 搵埋都無命享
唔撚識就收嗲啦屌
所以話香港地理想唔可以當飯食
出一次個allowance 好似有幾千,唔知真假.
真,我自己平均一個月都5-6k allowance,相對我哋因爲停得短過空姐所以我哋已經算少。去美國我哋停24個鐘都220美金,啲女停多一晚成400美金allowance 一個trip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞