【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (17)

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
買sony 已經係伏
我講緊 佢個rom
我意思係怕遇著黑店
2年前你話個rom伏都認同既
而家進步左好多
伏啲乜
相機app 未影就咁郁個mon都會有一兩下疾
有時仲會force close
不過硬件來講算幾好
XZ1 上網睇X澤都要4千 睇PRICE最盡都可以平多5 6舊
衛訊都係3998
窮撚買唔落手
諗緊買唔買xz1c
樣黎講 我覺得xz1c贏xz1
不過計埋餡就
4000算平喇
835黎講
XZ1C有64GB既話已經諗少樣野

係要戇鳩鳩咁CUT咁D, USB3.1G1/機身物料個D就算
好似話塊MON殘影好似幾嚴重
Usb 2.0 only
再等佢跌下先
開咗s-force front surround?
price成堆平咁多 4千真係…
xz2 個mon 點
雖然我明無乜幾可用電話真係過1080,但係一諗起得1080*2160就真係差緊d野
我又覺得冇乜野,同我手頭上部G6比覺得仲靚啲
有個問題想請教下大家
首先我本身有部舊手機壞左
咁就本身用開儲值卡上網既
咁我就買左部XZ1
換左張卡入去
唔知點解
上唔到網
咁我本身又有部IPHONE既
將果張卡插左入IPHONE度又上到網正正常常喎
係咪XZ1問題呢?
岩岩買左幾日
根本而家2k Mon 就係多舊魚
本身2k嘅片又唔多

同埋電話細細部,1080全高清同2k都係差唔多

你話屋企部電視就話啫
今年為後藤掏一波腰包,然後笑著看sony mobile去死,peace,趕緊死吧,不思進取,高通拉著供應鏈扶你扶你都扶不起來就別來丟人了。​​​
Samsung ISOCELL Fast/Bright Dual.
Type 1/1.7 & 1/1.7.
12MP & 16MP Dual Camera.
2.1um & 1.8um.
High-Speed Dual ADC.
Quad N.ISO.
Dual-PD.
Closable CDS.
On-Clip DRAM & ISPP.
Full Pixel (12MP) 10Bit 480fps Super Stacked Image, for 3-axis EEIS & Noise Reduction (1/960s to 3S).
Full Pixel (12MP) 8Bit 960fps Super Slow Video, up to 2.5s.
Mass Production.

用新製成做數字底來暴力加速,加大DRAM容量瘋狂堆棧還要搞等效12MP 24-70/1.4-2.8的長短祭

和Sony的規格尺寸完全吻合。簡直懷疑是PY交易來的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞