【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (17)

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
隻綠色望落偏藍
我待機一晚跌10-15%
睇人裝咩既既
我唔裝強國app
之前用xzp一晚3%內
同問 用咩貼好 同埋邊道貼
我夜晚待機,由12點開始到朝早7:30,6-8%左右
1. 睇下有冇好大條gap
2. 依家XZ2可以唔駛check
望下個sensor同玻璃有冇gap
4. 睇下啲lens係咪喺玻璃嘅黑色塗層中間
5. XZ2本身就彎
8. 個mon四面有冇明顯有位好光
10. 設定>關於手機>診斷
入面有得test啲功能
11. 喺電話輸入呢個code
之後試下各個test
唔關上菜事,我上部COMPACT機都有REMOTE PLAY功能
好多外國FORUM都鬧爆罪大,話嘥晒個6吋MON

怪之前自己唔做定資料搜集,不過無REMOTE PLAY
對我又唔影響太大,我仲有部PAD用

整體部機其實OK,呢部主SELL拍攝同自拍雙鏡頭,電量大
唔好係無REMOTE PLAY,無陀螺儀,單喇叭,同好重
大致明白 問多小小
GOOGLE漏光D圖好多都係黑MON
CHECK機果陣洗唔洗特登較做黑MON去睇(如係 要點較?) 定係正常使用冇就OK?

唔該巴打
不過其實唔係AMOLED/LED嘅話
有輕微漏光問題都幾常見
咁即係ok就ok
巴打們 , 我想問下點熄保護聽力果個setting....
彈出黎手快快按左 , 搞到藍牙點較都係好細聲 ...
音量加減試過
重開機試過
重開藍牙試過
較均衡器最大都係唔得

同問
有線耳機又冇事架喎
反而細機隻綠幾靚
女友上ig訂左個case比我,但我用緊xp,佢幫我訂左x
COMPACT咪係上菜(高階機)之一
xz2 有無咩機套好用,個機背實在係太滑,重要弧形 (幫老母搵)
夜巴
等日本出埋先有選擇
沉迷錄影無法抽離,也就是靜態無論如何都見唔到人才會想著劍走偏鋒,然而你偏偏和LG諗埋一齊,LG的專業模式比你可靠多了,半導體還想藉用全電子防抖來實現革手機鏡頭ois的命,理想很美好,現實很殘酷,你看看到時候需要多少輔助裝置

半導體
想學lg既錄影m mode
想買XZ1 驚中伏 有冇咩鋪推薦
大舖冇伏
大鋪貴

老母買咗呢部,我自己等pixel 3

謝謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞