【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (17)

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
真係5048?上網睇見唔到
我上次都係換咗好多野
真係可能咁啱冇零件 上網都有得check status架
https://shop.smartone.com/tc/mobile-service-plans/special-offer/smartphones.jsp?u=android

不過尋日去問過,無晒貨,要落訂等機
等完就可能過左30號無多一年保,自己計下抵唔抵

咁貴 3千8 就差唔多, SONY 同LG 其實差多
AN 機 samsung 先係一線機.
好彩當初係csl買 送哂原裝 無線耳機 無線充電 同電話套
加埋都叫平
希望部xz2 夠用到2年 完保養
csl買 你部機有冇特別多問題
暫時有1個大問題
相機有時會黑mon 要restart部電話
自動mode 郁得快個畫面會lag

其他都還好
等sony fix bug 唔知要等到幾時
包換電
唔包人為因素
聽講sony賣得嘅機係會減得快啲,薄利多銷嘛
請問點停whatsapp個popup notification??
無論係whatsapp入面定係設定->通知果到我都改左
但係都係照彈popup,彈完之後再入番呢兩個位睇,又幫我改番原本既setting

機:xz2
求解

Set Importance做Low
XZP未過保養係咪拎上CS叫佢換電就可以換?
同埋換電會唔會拆我塊Mon貼? 我塊貼左二百幾.......換電但要比錢貼過仲蝕
會洗資料
set完之後過一段時間佢又幫我改左做urgent....
有冇人知sony z3 tablet重有冇得換電
有冇機借架
有得借
你地部Sony係唔係成日連到wifi但係又話沒有網絡?
利申用緊xzp
借個d機好渣
借過佢比部xperia c我用
同一間呀
不過我冇預約
可能因為咁所以耐掛

不過貼完真係好滿意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞